ADANA DEMİRSPOR GALİBİYET İSTİYOR

Adana Demirspor, ligin 25.haftasında Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Yeni Adana Stadı’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Ligde 7 galibiyet ve 10 beraberlik sonucunda topladığı 31 puanla haftaya 9.sırada giren Mavi-Lacivertliler, 35 puanla 6.sırada bulunan rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Adana Demirspor, son galibiyetini kendi saha ve seyircisi önünde Bitexen Antalyaspor’u 2-1 yenerek almıştı. Mavi-Lacivertliler bu galibiyetten sonra çıktığı 7 karşılaşmadan 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak kötü bir grafik çizerek sanki galibiyeti unutmuş durumda gözüküyor. Adana Demirspor’da, hem futbolcular, hem teknik heyet, hem de taraftarlar Kasımpaşa maçından 3 puan alarak kötü gidişata son vererek çıkış yapmak istiyorlar. Mavi-Lacivertliler’de Kasımpaşa maçı hazırlıkları da Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde devam ediyor. Futbolcuların oldukça istekli olduğu gözlenen antrenmanda futbolculardan tek bir ses çıkıyor. “KASIMPAŞA’yı yeneceğiz. Öte yandan uzun zamandar sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan, ülkesine geri döndüğünde durumu belhirsizliğini koruyan Mario Balotelli ile tüm sorunların çözüldüğü belirtildi. Adana’ya dönen Balotelli takımla birlikte antrenmanlarını sürdürürken, idmanda klas hareketleriyle de teknik heyetin takdirini topluyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kadronun daha da gençleştiğini belirtirken, “”Aldığımız oyuncuların neyini beğenmiyorsunuz. Aldıklarımızı alamayanlar, hatta oyuncuların menerjerlerine bize getir diye 400’er 500’er bin Euro ekstra teklifler yapıldı. Şu anda benfica takımıyla genç bir 6 numarayı bonservisi ile almak için görüşüyoruz. Anlaşabilirsek O’nu da alacağız. Siz beğenmeyin ama mahçup olacaksınız. Ayrıca Faslı 10 numara sol açıkta oynuyor. 77 numara seneye Vargas’ı aratmayacak. Mondezayı beğenmemek akıl tutulmasıdır. Bir buçuk aydır kulübü ve kendisini ikna etmeye uğraştık vs vs. Sol bekte milli maçları olduğu için gelemedi milli milli. Sağ bek ve kaleciyi inşallah bugün yarın halledeceğiz. Kadromuz eskisinden daha genç ve daha dinamik bir hal alacak. Daha ne olsun, gelecek transferler var ve Kasımpaşa maçı bitsin biraz nostalji yapıp 2018’den bugüne neler yaptık anlatacağım. Hafızalarımızı tazelemek lazım, çünkü insanoğlu çabuk unutur.” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor