ADANA DEMİRSPOR TRABZON’A GİDİYOR

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Salim Güdük’ün oğlu Demir, Adana Demirsporlu futbolcuların antrenmanını izleyerek onlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Başta Teknik Direktör Hikmet Karaman’dan imza alan Demir, daha sonra Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Mario Balotelli ve diğer futbolcularla tek tek fotoğraf çektirdi. Küçük Demir’in çok mutlu olduğu gözlenirken, kendisine bu olanağı sağlayan herkese teşekkür etti. Mavi-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili ve Adana Demirspor taraftarı Samet Güdük’ün oğlu Demir’i antrenmanımızda misafir ettik. Bundan sonra da her zaman Demir’in yanında olacağız” denildi. Süper Lig’de Adana Demirspor’un Alanyaspor ile karşılaştığı maçta Mario Balotelli sakatlanmış ve maça devam edememişti. Balotelli’den taraftarı sevindiren haber geldi. Golcü oyuncu Pazar günü oynanacak Trabzonspor maçında hazır olacak. Ayrıca antrenmanlarda oldukça istekli olduğu ve formunun yüksek olduğu belirtilen Balotelli’nin takımın en büyük kozlarından biri olacağı belirtildi.

Adana Demirspor, Pazar günü saat 16.00’da oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla tamamlayıp, daha sonra uçakla Trabzon’a geçecek. Antrenmanlarda çok iyi performans gösteren ve son Alanyaspor maçında attığı golle de takımının beraberliğinde büyük pay sahibi olan Yusuf Sarı’nın bugünkü maçta da Adana Demirsporlu taraftarların çok şey beklediği kişilerin başında geliyor. Form grafiği çok iyi olan Yusuf Sarı, “Kasımpaşa maçında taraftarlarımıza söz vermiştim. Bu sözümü Alanyaspor maçında tuttum. Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var, bu maçta da elimden gelenin en iyisini yaparak takımımın kazanması için çabalayacağım. Önceliğim takımın galibiyeti, onun içinde sahada olanca gücümle çabalayacağım ve Trabzon’dan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum” diye konuştu. Trabzonspor-Yukatel Adana Demirspor maçını Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ile Murat Ergün Gözütok yaparken, Oğuzhan Çakır da dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor