ADANA DEMİRSPOR’DA PATRİCK KLUİVERT DÖNEMİ SONA ERDİ

Adana Demirspor’da kötü sonuçların faturası Teknik Direktör Patrick Kluivert’e kesildi. Süper Lig’de son 4 haftadır galibiyeti unutan ve son olarak kendi sahasında Samsunspor karşı 3-2 mağlubiyetle ayrılan Mavi-Lacivertliler’de Teknik Direktör Patrick Kluivert ile yollar ayrıldı.

Teknik Direktör Patrick Kluivert, Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bizler için çok üzücü bir sonuç oldu. Bu sezon ilk kez kendi sahamızda mağlup olduk. Herkes kendi performansını ortaya koyamadı ve maçın başından sonuna kadar top kayıpları yaşayan bir takım olduk. Maçı bu nedenle de kazanamadık. Futbolda hem kazanır hem de kaybedersiniz. Bizlerin bu konuda daha fazla çalışması gerekiyor, bu hataları bir daha tekrarlamamak için. Galatasaray maçımızda bu hataları tekrarlamamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.Puan olarak bizden uzaklaşma ihtimalleri var bunu istemiyoruz” diye konuşmuştu.

Süper Lig’de 14 hafta geride kalırken çıktığı 14 karşılaşmada 6 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Adana Demirspor 23 puanla 5.sırada yer alıyor. Çıktığı son 4 maçta 3 beraberlik 1 mağlubiyet alan Mavi-Lacivertliler’de Samsunspor karşısında alınan 3-2 mağlubiyet bardağı taşıran son damla olurken, Başkan murat Sancak ile yapılan toplantı sonrası Patrick Kluivert ile yollar ayrıldı. Öte yandan Adana Demirspor, ligin 15.haftasında 8 Aralık Cuma günü RAMS Park’ta Galatasaray’a konuk olacak. Mavi-Lacivertliler’de teknik direktör sorunu çözülmezse kulüp antrenörü Serkan Damla takımın başında olacak. Sezon öncesi Adana Demirspor’la sözleşme imzalayan 47 yaşındaki Patrick Kluivert, takımın başında görev aldığı 20 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi aldı ve 1.50 puan ortalamasını tutturdu. Diğer taraftan Adana Demirspor’da hoca arayışları da hızlandı. Teknik Direktör sorununun Galatasaray maçına kadar yetişmesi bekleniyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor