Adana Demirspor’da transfer çalışmaları askıya alındı

Play-Off finalinde Fatih Karagümrük’e penaltılarla yenilen Adana Demirspor’da yeni sezon için çalışmalar askıya alındı. Mavi-Lacivertliler, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Çarşamba günü Süper Lig’in 22 takım olup olmaması yönünde yapacağı toplantıdan çıkacak karara göre transfer çalışmalarına başlayacak.

Adana Demirspor’da en çok merak edilen konulardan biri yönetimin Cüneyt Dumlupınar ile yoluna devam edip etmeyeceği. Başkan Murat Sancak, play-off final maçının ardından yaptığı açıklamada, “Biz Cüneyt Dumlupınar’dan memnunuz. Kendisi de devam etmek isterse gelecek sezon için devam edeceğiz. Süper Lig’e çıksaydık. Cüneyt hoca ile devam edecektik” ifadelerini kullanmıştı.

Sezon başında sakatlanan ve formasından uzak kalan Süleyman Koç antrenmanlara başladı ve yeni sezon için geçireceği kamp dönemi ile yeni sezona hazır olacak. Öte yandan devre arasında Başakşehir’den kiralanan Muhammed Şengezer kulübüne geri dönerken, 3 sezondur Adana Demirspor forması giyen Kurtuluş Yurt’un sözleşmesi sona erdi. Mavi-Lacivertli takımda kaleci olarak sadece devre arasında 3.Lig kulüplerinden Modafen’den transfer edilen Vedat Karakuş kaldı.

Bu arada Adana Demirspor’un başarılı oyuncusu Adil Demirbağ’ın Spor Toto Süper Lig şampiyonu Başakşehir ile anlaştığı iddia edildi. 2022 sezonunda sözleşmesi bitecek olan genç oyuncu için Süper Lig şampiyonu Başakşehir’in devreye girdiği belirtildi. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon’un gündeminde olan başarılı oyuncu ile Başakşehir’in anlaştığı iddia edildi. 3 sezondur Mavi-Lacivertli formayı giyen 22 yaşındaki oyuncu 64 kez forma giydi. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor