Adana markalarının MÜSİAD EXPO başarısı

(HABER MERKEZİ)-MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ticaret Zirvesi MÜSİAD EXPO’nun pandemiye rağmen başarıyla tamamlandığını, Adana’dan stantla katılan 3 markanın fuardan bağlantılarla döndüğünü söyledi.

 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde pandemi tedbirlerine ve TSE COVID-19 Güvenli Hizmet standartlarına uygun şekilde hem fiziksel hem de online şekilde hibrit olarak yapılan MÜSİAD EXPO 2020 Ticaret Fuarı 40 binden fazla şirketi temsil eden 10 binlerce ziyaretçiyi fiziksel olarak ağırladı. TÜYAP’ta 10 salonda 70 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen fuarda 8 binin üzerinde bire bir iş görüşmesi yapıldı.

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, MÜSİAD EXPO’ya stantlarıyla katılan Adana markaları Sunar Şirketler Grubu, Beta Çay ve Kocabey Makine ürünlerinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. MÜSAD Adana Yönetimi olarak fuara katılarak destek verdiklerini belirten Kavak, “Açılışını Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ve Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan’ın birlikte gerçekleştirdiği MÜSİAD EXPO’ya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da firmaları ziyaret ederek destek verdi. 100’e yakın ülkeden MÜSİAD yurtdışı temsilciliklerinin organizasyonuyla alım heyetlerinin ağırlandığı etkinlik ekonominin canlanmasına katkı sağladı. MÜSİAD Adana üyesi markaların ve iş insanlarımızın katılımcı ve ziyaretçi olarak ilgi gösterdiği MÜSİAD EXPO, ikil iş görüşmeleri, bilgilendirme toplantıları gibi etkinliklere de sahne oldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor