Adana Tabip Odası Yeni Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı

(HABER MERKEZİ)-Yapılan genel kurul ve seçim sonrası mazbatasını alan Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleri görev dağılımı yaptı. Başkan Uzman Dr. Selahattin Menteş, “Artan pandemi sürecinde rehavete kapılmak yok.” dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

İlçe Seçim Kurulundan mazbatalarını aldıktan sonra yaptıkları ilk toplantıda görev dağılımı Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, Genel Sekreter Dr. Ahmet Suntur, Sayman Üye Dr. Figen Sunay Demir Kardeş, Veznedar Üye Dr. Sedat Gül, Üyeler Dr. Mehmet Reyhan, Dr. Nalan Kükürt ve Dr. Figen Doğan Güneş şeklinde oluştu.

“KORUNMA TEDBİRLERİNE UYUN!”

Görev dağılımı sonrası ilk açıklamasını yapan Adana Tabip Odası (ATO) Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, “Tüm dünya ülkelerinin yeni tanıştığı Koronavirüs (Covid-19) günlerinde sağlık çalışanları görevlerini özveriyle yaptılar. Hastalarını kurtarma çabaları nedeniyle virüs kapan, vefat eden meslektaşlarımız oldu. Yaşamını yitiren meslektaşlarıma rahmet diliyorum. Ülkemizin birçok ilinde Covid-19 vaka sayılarında inişler çıkışlar yaşanmaktadır. Aylar sonra ilimiz Adana’da vaka sayılarında Sağlık Bakanı’nın da açıkladığı gibi artışlar olmuştur. Sağlık çalışanları canları pahasına oluşturduğu iyi tablo gittikçe bozulmaya başlamıştır. Ben buradan tüm hekim ve sağlık çalışanları ile tüm vatandaşlarımızı uyarıyorum ‘lütfen rehavete kapılmayın, korunma tedbirlerine uyun, diyorum.” dedi.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Odaların yok edilmeye çalışıldığı bu dönemde odalarına sahip çıkacaklarını da ifade eden Başkan Uzm. Dr. Menteş, “Hekim ve sağlık camiasını yakından tanıyorum. Odamızın daha başarılı olması ve hekim haklarının mücadelesi için yönetimdeki arkadaşlarım ile canla başla çalışacağız. Ekip olarak sosyal, kültürel ve eğitim çalışmalarına büyük önem vereceğiz. Çalışmalarımızı tüm hekim arkadaşlarımızla birlikte yapacak, birlikte başardık diyeceğiz.” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor