Adana turnuvaya ev sahipliği yapacak

Önümüzdeki günlerde Adana’da gerçekleştirilecek olan 21. Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası(Tennis Europe Junior Tour)  öncesinde Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Keskin ile Doğa Koleji Kurucusu Dr. Halil Gürsoy, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaret sırasında ATDSK Başkanı Ali Keskin, Vali Elban’a gerçekleştirilecek olan turnuvanın detayları hakkında bilgi verdi.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin ana sponsorluğunda, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Adana’nın tek uluslararası tenis turnuvasına aralarında Türk sporcuların da bulunduğu toplam 128 sporcu katılacak.

Konuklarıyla gerçekleştirdiği sohbetin ardından turnuvayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, “Gençlerimizin sporla profesyonel düzeyde ilgilenmesi, sportif faaliyetlerde bulunması son derece önemli. Uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek olan turnuvanın ilimizde gerçekleştirilecek olması ise onur verici. Turnuvada yarışacak olan genç sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Konuklarına turnuvaya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Vali Elban, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor