ADANA VALİSİ KÖŞGER İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana’nın ilçelerindeki çalışmaları ve sorunlarını yerinde inceleyebilmek için ziyaretlerine devam etti. Vali Köşger, Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke’yi ziyaret ederek yetkililerden ilçeleri hakkında bilgi aldı.

Vali Yavuz Selim Köşger; Adana’nın Toros eteklerinde yer alan, tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Tufanbeyli ilçesinde Tufanbeyli Kaymakamlığı ile Tufanbeyli Belediyesini ziyaret etti.

İlk olarak Tufanbeyli Kaymakamlığı ziyaretinde bulunan Vali Köşger, kaymakamlık personeli tarafından kapıda karşılandı. Tufanbeyli Kaymakamı Zübeyir Yıldırım’dan ilçenin genel durumu, gerçekleştirilen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Köşger, Kaymakam Yıldırım’ın şahsında tüm kaymakamlık personeline görevlerinde başarılar diledi.

Serin havası, doğası ve tarihi değerleriyle Tufanbeyli’nin önemli ilçelerimizden biri olduğunu belirten Vali Köşger, “Köklü bir tarihe sahip Tufanbeyli, tarihe ışık tutan yanıyla ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir ilçemiz. İlçemizin sahip olduğu tüm potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek ve vatandaşımıza sunduğumuz kamu hizmetlerinin kaliteli olması için tüm kurumlarımızla el birliği ile çalışıyoruz.” dedi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Tufanbeyli Belediyesini ziyaret eden Vali Köşger, Belediye Başkanı Remzi Ergü ile bir süre sohbet etti. Tufanbeyli Belediyesince yapılan faaliyetler hakkında Başkan Ergü’den bilgi alan Vali Köşger, Başkan Remzi Ergü ve belediye çalışanlarına başarılar diledi.

Vali Köşger, ilçe ziyaretleri kapsamında Tufanbeyli ilçesindeki ziyaretlerinin ardından gittiği Saimbeyli ilçesinde Saimbeyli Kaymakamlığı ile Saimbeyli Belediyesini ziyaret etti.

Saimbeyli Kaymakamlığını ziyaretinde Saimbeyli Kaymakam Vekili Mehmet Burak Eski ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılanan Vali Köşger, daha sonra ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve verilen kamu hizmetleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

İlçenin Saim Bey gibi nice kahramanları bağrından çıkardığına vurgu yapan Vali Köşger,  “Ben bu ziyaret vesilesiyle başta Saim Bey olmak üzere vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Adana’yı tüm ilçeleriyle beraber kalkındırma hedefinde olduklarının altını çizen Vali Köşger, ilçede gerçekleştirdikleri çalışmalarda Kaymakam Vekili Eski’ye kolaylıklar diledi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Saimbeyli Belediyesini de ziyaret eden Vali Köşger, Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ile bir süre sohbet etti, belediye personeline çalışmalarında başarılar diledi.

İlçe çalışmalarını ve sorunlarını yerinde inceleyebilmek için ziyaretlerini sürdüren Vali Yavuz Selim Köşger, Tufanbeyli ve Saimbeyli’den sonra Feke’ye geçti. Vali Köşger burada, Feke Kaymakamlığı ile Feke Belediyesini ziyaret etti.

İlçe ziyaretine Kaymakamlık ile başlayan Vali Köşger, kaymakamlık önünde Kaymakam Vekili Koray Yanıktepe ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı. Sıcak karşılama için teşekkür eden Vali Köşger, ilçeyi daha yakından tanımak adına Kaymakam Vekili Yanıktepe’den ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlimizi tüm ilçeleriyle beraber mevcut durumunu daha iyi noktalara taşımak ve vatandaşlarımıza nitelikli hizmet vermek için azami gayret içinde olduklarını aktaran Vali Köşger, tüm Kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Feke ilçesindeki programlarına belediye ziyareti ile devam eden Vali Köşger, Belediye Başkanı Ahmet Sel’den belediyenin yaptığı hizmetler ve çalışmalar ile devam eden projeler hakkında bilgi alarak Feke Belediyesinin tüm çalışanlarına başarı temennisinde bulundu.

 

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor