Adana Veteran Hentbolcular Eskişehir’e hazır

Adana Veteran Hentbol Karması 26-28 Nısan tarıhleri arasında Eskişehir’de gerçekleştirilecek “10.Veteran Hentbolcular Buluşması”na 2 yönetici, 3 hakem ve 20 sporcu olmak üzere toplam 25 kişiyle gidecek.

Hentbol Federasyonu’nun kurulduğu 1976 yılından bu yana, Adana’da hentbolün sevilmesi ve yaygınlaşması için büyük çaba gösteren ve geçmiş dönemlerde Hentbol Federasyonu’nun her kademesinde başarıyla görev üstlenen, aynı zamanda Veteran hentbolcuların da antrenörlüğünü yapan Kazım Tekin, Tekin: “Büyük heyecanla kutladığımız Hentbol Buluşmaları 81 İl’e yayılmalı’’ dedi.

Turnuva için yaklaşık 4 aydır antrenman ve hazırlık maçları yaptıklarını söyleyen Tekin, Eskişehir’de 43 yıldır tanıdıkları hem eski federasyon başkan ve yöneticilerinin yanı sıra antrenör hakem,  sporcu hentbol sevdalılarıyla hasret gidereceklerini, hem de kupayla döneceklerini söyledi.

Turnuvada kazanmak kadar katılmanın ve centilmenliğin de önemine değinen Tekin, hentbolu ülkemizle tanıştıran Kurucu Federasyon Başkanı ve Milli Takımlar Baş Antrenörü Merhum Prof Dr. Yaşar Sevim’i minnet ve şükranla andıklarını belirterek, 43 yıl içinde diğer hizmeti ve emeği geçenleri unutmadıklarını kaydetti.

Kazım Tekin 10. Hentbol Buluşması için aylardır hazırlık yapan Eskişehir Hentbol Duayenleri Platformu Başkanı Ahmet Türe, Metin Tomsuk ve diğer yönetici ile turnuvaya destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti.

ADANA KAFİLESİNDE KİMLER VAR

Adana kafilesinde Antrenör ve Kafile Başkanı Kazım Tekin, Menajer Adil Gül, Hakemler Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Uluslararası Hentbol Hakemi Bülent Dede, Merkez Hakem Kurulu Eski Üyesi ve Milli Hakem Ramazan Şanıvar.

Sporcular: Kamil Dikici, Mehmet Bilbek, Metin Muhacir, Ferhat Çakırgil, Murat Uzel, Yunus Ürün, Atilla Güneş, İbrahim Şentürk, Hüseyin Kumaşbay, Şükrü Özhan, Osman Yağmur, Mehmet Ali ve Hüseyin Keskin, Kenan Karaer, Mahmut Kızıltan, Muhittin İbiş, İlhami Yasemin, Özcan Unutkanlar, Murat Tezölmez ve Muhittin İbiş.

ÖNÜMÜZDE Kİ SENE HENTBOL BULUŞMALARI KUZEY KIBRIS’TA

Eskişehir Hentbol Duayenleri Platformu Başkanı Ahmet Türe, başta konaklama ile beslenme, sporcu ve hakem kıyafetleri,  turnuvanın oynanacağı salon, müzeler, tarihi kültürel geziler ve gala yemeğiyle ilgili her türlü hazırlıkların tamamlandığını, yaklaşık 600 kişiyi konuk edeceklerini, kentte adeta spor turizminin yaşanacağının altını çizdi.

Etkinliğe katılacak ekiplere Eskişehir konukseverliğini göstereceklerini ifade eden Türe, turnuvaya destek veren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof Dr. Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Selka Beton ve Selkaspor Başkanı Mert Kaya ve İşadamı Emre Yılmaz’a da teşekkür etti.

Türe,  önümüzdeki yıl 11. Hentbol Buluşmaları’nın Okul Sporları Federasyonu Eski Başkanı Ayhan Pala ve Osman Kalyocu’nun girişimleriyle 6-8 Haziran 2020 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacağını, Eskişehir’de 26-28 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliğe KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Yüksel Bahadır Ayhan ile Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’ı davet ettiğini, Gala Yemeği’nde devir- teslim töreni yapacaklarını sözlerine ekledi.

TURNUVAYA KİMLER KATILIYOR

Bu arada turnuvaya kadınlarda; İstanbul Veteran, İstanbul Dostluk, İzmir Veteran, İzmir Urla, İzmir Bornova, İzmir Aliağa, Ankara ve Trabzon karması…

Erkeklerde; Adana Veteranlar, İstanbul İTÜ, İstanbul Kalkedon, İstanbul Çakaralmaz, İstanbul Dost, Trabzon Veteranlar, Kayseri, Eskişehir ETİ Eskişehir Karması,  Zonguldak ve İzmir karması

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor