Adana’da büyük operasyon

(HABER MERKEZİ)- Adana’da tefecilik yaparak haksız kazanç elde ettiği ileri sürülen 1’i kadın 5 kişi gözaltına alındı. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tefecilik yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen şahıslar hakkında soruşturma başlattı. Bu kapsamda polis şafak vakti operasyon düzenledi. 8 adrese yapılan operasyonda 1’i kadın 5 kişi gözaltına alındı.  Gözaltına alınan zanlılar adli tıp birimine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise bazı belgelere el konuldu. 

FETO’CULARA OPERASYON

Adana’da FETÖ’nün gizli haberleşme sistemi “ByLock” kullandığı ileri sürülen 4’ü kadın 5 kişi gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik soruşturma başlattı. soruşturma kapsamında şafak vakti Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler operasyon düzenledi. Eş zamanlı olarak 6 adrese yapılan operasyonda terör örgütünün gizli haberleşme sistemi “ByLock” kullandığı ileri sürülen 4’ü kadın 5 kişi gözaltına alındı. 

FETO’CU JANDARMAYA GÖZALTI
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Adana Jandarma Bölge Komutanlığı’nda İstihbarat Şube Müdür Vekili olarak görev yapan bir Binbaşı  gözaltına alındı. Şüpheli binbaşının, ankesörlü telefon ve sabit hatlardan örgütün mahrem imamlarıyla görüştüğü iddia edildi. Binbaşı H.İ.K. hakkında gözaltı ve “gecikmesinde sakınca bulunan hal” kapsamında ev ve iş yerlerinde arama kararı verildi. Bunun üzerine polis şüpheli jandarma binbaşıyı gözaltına alırken, iş yeri ve evinde de arama yapıldı. 
KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

Adana’da bir eve yapılan baskında 2 bin litre kaçak içki ele geçirildi.  Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak içki imal edildiği ileri sürülen bir eve baskın yaptı. Hadırlı Mahallesi’ndeki eve yapılan baskında, evin müştemilat olarak kullanılan alanında kaçak içki imalathanesi bulundu. Yapılan aramalarda 2 bin litre kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı,  kaçak içkiler olay yerinde dökülerek imha edildi. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor