Adana’da ‘Moda Günleri’ başlıyor

 (HABER MERKEZİ)-‘Fashion Breeze’ defilesi için Adana’ya gelen Saboroma Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bakıner, babası Sebahattin Bakıner ve annesi Leyla Bakıner, ziyaretlere devam ediyor. Saboroma Mağazaları yetkilileri ve 2D Ajans ortağı Duygu Zengin, İnşaat Magazin Dergisi kurucusu Halil İbrahim Harmancı, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin’le bir araya geldi.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ile Adana’da 30 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında onlarca firmanın ve ünlü isimlerin katılacağı ‘Fashion Breeze’ organizasyonu hakkında fikir alışverişi yapılan ziyarette, Adana’da gerçekleşecek ‘Moda Günleri’nin konusunu tartışıldı. Şevkin, yapılacak organizasyonun Adana için hayırlı olmasını temenni etti.

DESTEKLERİMİZİ SUNARIZ

Adana’nın çok iyi yerlerde olması gerektiğini ifade eden Şevkin, “Kentin böyle organizasyonlara ihtiyacı var. Adana’yı hep birlikte ileri taşımak adına bizler de desteklerimizi sunarız. ‘Fashion Breeze’ defilesi ile birçok ünlü isimlerin ve markaların gelecek olması bizleri mutlu etti. Bu sayede gözler şehrimize çevrilmiş olacak” dedi.

ADANA’YA BİR SİNERJİ GELECEK

Adana’ya bir sinerji geleceğini ve bu yüzden oldukça heyecanlı olduklarını vurgulayan Saboroma Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bakıner, “Biz Adanalı bir firma olarak Adana’ya kim katkı sunarsa onun yanında oluruz çünkü burası bizim memleketimiz, pozitif anlamda her ne olursa olsun destek veririz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor