Adana’dan Yemen’e gönül köprüsü

ADANA (BÖLGE)-Ramazan Ayı vesilesiyle Yemen’de yaşanan insanlık dramına seyirci kalamayan Geylani Dostluk ve Kardeşlik Vakfı tarafından Yemen’e temel ihtiyaçlarin karşılanması için nakdi bağış yapıldı.

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ve Kızılay Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çolak tarafından Geylani Dostluk ve Kardeşlik Vakfına yapılan ziyarette  Vakıf Başkanı Dr. Mehmet Helvacı, Mahmut Arık, Muzaffer Karabulut, Hidayet Şahin ile görüşen Kızılay heyeti Yemen için yapılan nakti bağışı alarak teşekkür belgesi takdim ettiler.

Vakıf Başkanı Dr. Mehmet Helvacı insani yardım konusunda kuşkusuz en tecrübeli ve güvenilir olan kurumun Kızılay olduğunun  ve bu yüzden Kızılay ile yardımlarını ulaştırmak istediklerini ifade etti. Helvacı “Yemen imkanlara ulaşmak açısından ülkemizden çok çok geride kalmış bir ülke, yaşam savaşı veriliyor adeta. Umarız ki yardımımız anlamlı olur. Kızılay’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Saygılı ise  “Ülkemizde ve yurt dışındaki mağdur insanlar Ramazan ayında hayırseverlerden gelecek yardımları bekliyor. Onların umudu sizlersiniz. Allah hayrınızı kabul etsin.” dedi ve Geylani Dostluk ve Kardeşlik Vakfına ve Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmayan hayırsever Kızılay bağışlarına teşekkür etti.

Saygılı ayrıca Türk Kızılay Adana Şubesi tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacı ile Ramazan Kampanyası kapsamında gıda kolisi, iftar yemeği, zekat ve fitre bağışları kabul edildiğini bağış yapmak isteyenlere hatırlatırken, 03224571923’numaralı telefon numarasından  Kızılay Adana Şubeye ulaşılabileceğini söyledi. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor