ADANASPOR FIRSAT TEPTİ: 1-1

STAD: Yeni Adana Stadyumu

HAKEMLER: Yasin Kol (**), Oğuz Kağan Çalışır (**), Mahmut Gülle (**)

ADANASPOR: Ferhat (**), Mehmet Feyzi Yıldırım (**) (Dk.80 Metehan Altunbaş *), Evren Korkmaz (**), Fatih Kurucuk (***), Hüseyin Öztürk (***), Mehmet Taş (***), Dimitri Oberlin (***) (Dk.74 Ferhat Katipoğlu **), Harun Alpsoy (***) (Dk.80 Kubilay Aktaş **), Amadou Ciss (***), Abdoulaye Dabo (***), Junior Fernandes (***)

BODRUM FUTBOL KULÜBÜ: Diogo Sousa (**), Ondrej Celustka (**), Ali Aytemur (**) (Dk.46 Kenan Özer **), Cenk Şen (**), Üzeyir Ergün (**), Erkan Değişmez (**) (Dk.81 Ege Bilsel *), Pedro Brazao (**), Mustafa Erdilmen (**) (Dk.76 Tunahan Akpınar *), Burak Çoban (**), Ahmet Aslan (**) (Dk.46 Gökdeniz Bayrakdar **), Celal Dumanlı (**) (Dk.66 Haqi Osman **)

GOLLER: Dk.27 Junior Fernandes (P) (Adanaspor), Dk.86 Ege Bilsel (Bodrum Futbol Kulübü)

SARI KARTLAR: Ferhat Kaplan, Abdoulaye Dabo (Adanaspor), Erkan Değişmez, Üzeir Ergün, Cenk Şen (Bodrumspor)

 

Adanaspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada mutlak galibiyet için çıktığı Bodrum Futbol Kulübü karşısında galibiyeti koruyamayarak bir puana razı oldu ve puanını 32’ye çıkartarak 16.sırada kaldı. Son dört haftaya girildiğinde önemli bir fırsatı kaçıran Adanaspor, önümüzdeki hafta deplasmanda Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Karşılaşmanın gollerini Adanaspor adına 27.dakikada penaltıdan Junior Fernandes, Bodrum Futbol Kulübü adına da Ege Bilsel kaydetti

İlk yarı çok iyi futbol sergileyen Turuncu-Beyazlılar, 27.dakikada Junior Fernandes’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Soyunma odasına da 1-0 önde giren Adanaspor, ikinci yarı kendi alanına çekilince rakibi daha üstün gözüktü. Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın değişikliklerde de geç kalınca gol kaçınılmaz oldu. Bodrum Futbol Kulübü antrenörü ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle etkili oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

6.dakikada gelişen Bodrumspor atağında top kornere çıktı. Mustafa Erdilmen’in kullandığı korner atışından Bodrumspor yararlanamadı.

8.dakikada Adanaspor Dimitri Oberlin ile kullandığı korner atışından faydalanamadı.

16.dakikada rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Junior Fernandes için ofsayt bayrağı kalktı.

18.dakikada Bodrumspor atağında altı pas içerisnide Pero Brazao’unn çektiği şut kaleyi bulmadı.

27.dakikada Adanaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen son haftaların formda golcüsü Junior Fernandes düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturarak durumu 1-0 yaptı.

35.dakikada gelişen Bodrumspor atağında rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede topla buluşan Celal Dumanlı için ofsayt bayrağı kalktı.

45.dakikada Adanaspor’dan Junior Fernandes altı pas üzerinden şansını denese de muaffak olamadı.

İlk yarının uzatma dakikalarında Bodrumspor’un geliştirdiği atakta ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Mustafa Erdilman’ın çektiği şut kaleyi bulmadı.

Bu aynı zamanda ilk yarının son pozisyonu oldu. Adanaspor soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıya Bodrumspor iki oynucu değişikliği birden yaparak başladı. Ahmet Aslan ve Ali Aytemur oyundan çıkarlarken yerlerine Gökdeniz Bayrakdar ve Kenan Özer oyuna dahil oldular.

59.dakikada Bodrumspor’un geliştirdiği atakta ceza sahası içi sağ çaprazdan Üzeyir Ergün’ün çektiği şut auta çıktı.

60.dakikada yine Bodrumspor atağında rakip alanın sağ kanatta ilk metrelerinde taç çizgisine yakın bir noktada topla buluşan Celal Dumanlı için ofsayt bayrağı kaldırıldı.

67.dakikada gelişen Adanaspor atağında topla buluşan Abdoulaye Dabo rakip yarı alanın ortalarından uzak mesafeden vursa da top dışarı çıktı.

73.dakikada Bodrumspor köşe atışı kazandı. Topun başına geçen Üzeyir Ergün’un ortasında topla buluşan Haqi Osman’ın vuruşu auta gitti.

74.dakikada Adanaspor ilk oyuncu değişikliğini gerçekleştirdi.  Dimitri Oberlin oyundan çıkarken yerine Ferhat Katipoğlu oyuna girdi.

80.dakikada Adanaspor’da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Harun Alpsoy’un yerine Kubilay Aktaş Mehmet Feyzi Yıldırım’ın yerine de Metehan Altunbaş oyuna dahil oldular.

81.dakikada Bodrumspor son oyuncu değişikliğini Erkan Değişmez’in yerine Ege Bilsel’i alarak yaptı.

86.dakikada gelişen Bodrumspor atağında 5 dakika önce oyuna giren Ege Bilsel, Gökdeniz Bayrakdar’ın pasını çok iyi değerlendirerek takımının beraberlik golünü Adanapor filelerine gönderdi: 1-1

Bu dakikadan sonra her iki ekibin çabaları sonucu değiştirmeye yetmeyince maçta her iki yarıda atılan gollerle 1-1 sona ererek puanlar paylaşıldı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor