ADANASPOR GALİBİYETE ALIŞTI

Adanaspor, son haftalardaki başarılı performansıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor.

Özellikle Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın gelmesiyle takımda büyük değişiklik yaşandı..

Adanapor, son oynadığı 12 maçın 8’inde galibiyet elde ederken, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. Topladığı 29 puanla 7.sıraya kadar yükseldi.

Sait  Karafırtınalar geldikten sonra takımda önce sistem değişti, sonra oyuncular arasındaki arkadaşlık ilişkileri güçlendi. Bu da takım içindeki oyuna yansıdı.

Kısıtlı kadroya rağmen 29 puana ulaşması gerçekten mucize. Özellikle geçen sezonun gol yollarındaki en başarılı ismi Ozan Ozegoviç’in uzun süre takımdan ayrı kalması gol yollarında sıkıntı yarattı.

Ama Sait Karafırtınalar sistemini değiştirerek tüm futbolculardan gol yollarında yararlanmaya çalıştı, bunda da başarılı oldu. Özellikle orta sahada Bruns ve Celil Yüksel’in yükselen performansı takımın da performansını yüksellti.

Bu iki oyuncu takımı maestro gibi yöneterek hem gol attılar, hem de arkadaşlarının gol atmalarına yardımcı oldular.

İlk yarının son haftalarında Samet Ali Kaya’nın disiplinsiz davranışı sonucu sözleşmesi iptal edilirken, Ozegoviç de başka bir takımla anlaşarak takımdan ayrıldılar.

İkinci yarının ilk maçında bu iki eksikliğin yanında Ahmethan Köse ve Kadir Keleş’in sakatlıklarının yanına bir de 3 futbolcuda koronanın çıkması Bursa maçı öncesi tedirginlik yarattı.

Ama sahaya çıkan ve sonradan oyuna giren tüm futbolcular eksik arkadaşlarını hissettirmediler ve zor olan maçı çok iyi oynayarak 3-1 gibi net skorla yenerek Adana’ya mutlu döndüler.

Adanaspor galibiyete alıştı, devamının da geleceğine inancım sonsuz. Şimdi gözler yönetimde.

Transfer sezonu 12 başladı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, eksik yönlere belirlediği futbolcuların isimlerini yönetime verdiğini biliyoruz. Şimdi Başkan Bayram Akgül’ün elini taşın altına koymasını bekliyoruz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor