ADANASPOR NEFES ALDI

Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Tuzlaspor’u 2-1 yenerek nefes aldı. Turuncu-Beyazlılar, ligin ilk yarısında deplasmanda Teksüt Bandırmaspor’u müthiş geri dönüşüyle 3-2 yendikten sonra araya girmişti. Bu galibiyet taraflı tarafsız herkesi umutlandırmıştır.

Ancak Ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi sahasında Boluspor ile 1-1 berabere kalan Adanapor’da kötü gidiş devam etti. Turuncu-Beyazlılar deplasmanda rakibi olan Astor Enerji Şanlıurfaspor’u 4-0 gibi farklı yenilerek hayal kırıklığı yarattıktan sonra, yine kendi sahasında Ankara Keçiörengücü’ne 2-1 yenilerek iyice küme düşme potasına girdi.  Kendileri için hayatı önem taşıyan ve mutlak yenmek zorunda oldukları Tuzlaspor’u zor da olsa 2-1 yenen Adanaspor, uzun bir aradan sonra nefes aldılar. Bu galibiyetten sonra soyunma odasında futbolcuların oldukça mutlu oldukları ve galibiyeti doyasıyla yaşadıkları görüldü. Turuncu-Beyazlılar, ligin 23.haftasında deplasmanda Erzurumspor Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Rakipleri Tuzlaspor kendi sahasında Boluspor ile karşılaşırken, Astor Enerji Şanlıurfaspor da deplasmanda ligin şampiyonluk adaylarından Kocaelispor’a konuk olacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çıkışa geçen takımlardan olmak istediklerini söyledi. Müsabakınn ikinci yarısına iyi başladıklarını dile getiren Kılıç, “Hem kazanıp hem oyunu düzeltmek ayrı bir mutluluk. Önümüzdeik maçlar için umut veren uygulamalar oldu. Oyuncularımızın hepsini kutluyorum. Şimdi önümüzde daha zorlu bir maç bizleri bekliyor. Erzurumspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu zamanlarda Erzurum’da futbol oynamak çok zor, ama oradan da puan veya puanlar alarak çıkışımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor