ADANASPOR’DA 2 TRANSFER

Adanaspor, ara tranfser sezonunun bitmesine bir gün kala kadrosuna 2 takviye yaptı. Turuncu-Beyazlılar, Fransa Ligi ekiplerinden Amiens forması giyen Amadou Ciss’i ve Rashad Muhammed’i kadrosuna kattı.

Yapılan açıklamada, 24 yaşındaki ftubolcu ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Amadou Ciss, Fransa 2.Lig’de Amiens formasını bu sezon 8 kez giydi, kanat bölgesinde görev alan Ciss gol veya asist katkısı yapamadı. Adanaspor, son olarak Sakaryaspor forması giyen Rashad Muhammed ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığını belirtti. Turuncu-Beyazlılar’ın Sakaryaspor’dan kadrosuna kattığı Rashad Muhammed, bu sezon Yeşil-Siyahlılar ile 9 maça çıktı. Muhammed de Ciss gibi gol veya asist katkısı yapamadı. Diğer taraftan Hakkı Türker ile de karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Hakkı Türker ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı yaırmış bulunmaktayız.b Kendisine vermiş olduğu emekler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz” denildi.

Öte yandan Adanaspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarına da Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç yönetiminde devam etti. Bu yeni katılan iki ismin yarınki maçta görev alıp almayacağına maç günü karar verilmesi bekleniyor. Adanaspor-Tuzlaspor maçını Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Güldibi’nin yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ile Harun Reşit Güngör yaparken, Ömer Faruk Gültekin de dördüncü hakem olarak görevlendirildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor