Adanaspor’da tek düşünce Elazığ

HABER: Uğur BAŞARAN

Adanasporlu futbolcular, Pazartesi günü oynayacakları Tetiş Yapı Elazığspor maçından mutlak puan veya puanlarla dönmek istediklerini söylediler.

KUVVET ÇALIŞTILAR

Spor Toto 1.Lig’in 18.haftasında deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda kuvvet ve dayanıklılık çalıştı. Gold Line Fitness Center’da teknik direktör Coşkun Demirbakan ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular kuvvet ve dayanıklılık hareketlerinden oluşan ve yaklaşık 1 saat 20 dakika süren bir çalışma yaptı.

DEMİRBAKAN ÜMİTLİ

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, futbolcularının hırslı ve azimli olmalarından dolayı ümitli olduğunu belirterek, “İlk yarı bittikten sonra futbolcularımın ikinci yarıya bambaşka bir  tempoyla hazırlanıyorlar. İlk yarıdaki hataları tekrar etmemek için çalışmalar yapıyoruz. İkinci yarının ilk maçı olan Tetiş Yapı Elazığspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlandık ve oradan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor