ADANASPOR’UN RAKİBİ TEKSÜT BANDIRMASPOR

Adanaspor, 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Teksüt Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç yönetiminde Çatalan Tesisleri’ndeki antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Daha önceki hafta kendi sahasında Manisa Futbol Kulübü’yle 1-1 berabere kalarak avantajı kaçırıp, hatta düştü gözüyle bakılan Adanaspor, geçtiimiz Pazar günü deplasmanda Altay’ı 2-0 yenerek tekrar hayata döndü. Rakiplerinden Astor Enerji Şanlıurfaspor’un da Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü’yle 1-1 berabere kalması, Turuncu-Beyazlılar’ı son haftaya girdiğimiz bu haftada kümede kalmak için bir adım öne çıkardı. Trendyol 1.Lig’de küme düşmeme mücadelesi Tuzlaspor, Adanaspor ve Astor Enerji Şanlıurfaspor arasında geçecek. Tuzlaspor geçen hafta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden ve şampiyonluk adaylarından Sakaryaspor’u 2-0 yenerek büyük bir sürpriz yaptı. Bu galibiyetle 37 puana ulaşarak 14.sırada yer aldı.  Bu üç takımda bu hafta maçlarını kendi sahalarında oynayacaklar. Adanaspor, Teksüt Bandırmaspor’u ağırlarken, Tuzlaspor, Gençlerbirliği’ni, Astor Enerji Şanlıurfaspor’da Manisa Futbol Kulübü’nü ağırlayacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Gerçekten son haftalarda başarılı bir grafik çizdik. Ama rakiplerimiz de aynı oranda başarılı olunca bir türlü istediğimiz yere ulaşamadık ve geçen haftaya kadar 16.sırada yer aldık. Geçen hafta deplasmanda Altay’ı yenip, rakiplerimizden Astor Enerji Şanlıurfaspor da berabere kalınca rakibimizin bir puan önüne geçerek 15.sıraya yükseldik. Son haftaya girdiğimiz bu haftada bizim diğer maçların sonucuna bakmadan Teksüt Bandırmaspor’u yenip rahat bir nefes almak istiyoruz. Rakibimizi ilk devrede deplasmanda 3-2 yendik. Teksüt Bandırmaspor’un güçlü ve güçsüz yanlarını çok iyi biliyoruz. Futbolcularımızla birlikte Cumartesi gününe kadar bu yönleri çalışıp önlemlerimizi alarak sahadan 3 puanla ayrılarak mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın da bu zorlu mücadelede bizim yanımızda olmalarını ve bizi 90 dakika boyunca desteklemelerini bekilyorum” dedi. Bu arada kulüpten yapılan açıklamada, Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak Teksüt Bandırmaspor’un biletlerinin satışa çıktığı duyuruldu. Maraton Tribünü biletlerinin 20 TL olduğu belirtildi.(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor