Ahmet Bozan’dan Bakan Kasapoğlu’na teşekkür

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dt. Ahmet Bozan,  sağlık raporuna kolaylık getiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu minnettar olduklarını söyledi.

Ahmet Bozan, sağlık raporlarında beyan esaslı döneme geçilmesi için büyük çaba gösteren Bakan Kasapoğlu’nun kulüpleri büyük külfetten kurtardığını kaydetti.

Sağlık raporunda sağlanan kolaylığın devrim niteliğinde değerlendiren Başkan Bozan, konuşmasında şunlara yer verdi:

“İlk kez lisans çıkartırken sağlık ocağı ve aile hekiminden sağlık raporu alınacak. Daha sonra ki yıllarda beyana dayılı olacak. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez’in konuyu Bakan Kasapoğlu’na götürerek çözüm bulması bizleri çok mutlu etti. Yeni lisans çıkarırken aile hekimi ve sağlık ocağından alınacak rapor yeterli olacak. Daha sonraki yıllar da vize içinde 18 yaşından küçükse velisinin, büyükse sporcunun beyanı ve imzası yeterli olacaktır. Amatör Spor Kulüpleri için ‘milat’ olan bu uygulamada emeği geçen başta Bakanımız Kasapoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Konfederasyon Başkanımız Ali Düzmez’e teşekkür ederiz.”

Bozan, amatörlerin önündeki tüm bürokratik engellerin tek tek kaldırıldığını ve sorunlarının çözümü için çalışmaların konfederasyon kanalıyla sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor