AK Partili Vekillerden Vali Elban’a ziyaret

(HABER MERKEZİ)-AK Parti Adana Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ile Ahmet Zenbilci, Adana Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Vali Elban, güzelk dilekleri ve nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Erdinç’e teşekkür etti.

Vali Süleyman Elban, sohbet ortasında gerçekleştirilen ziyarette yaptığı değerlendirmede; tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra birçok alandaki gelişmişlik seviyesiyle Türkiye’nin sayılı illerinden birisi olan Adana’da görev yapacak olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “İlimizi işbirliği içerisinde yapacağımız çalışmalarla bulunduğu konumdan hep daha da ileriye taşımak öncelikli hedefimiz. Yapacağımız tüm çalışmalarda ve vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerde bu amaca hizmet edeceğiz” dedi.

İyi dilek ve güzel düşünceleri için Milletvekili Zenbilciye de teşekkür eden Vali Süleyman Elban, “Kentin gelişimi için çalışan herkesle el ele vererek,sorunların çözümü için azami gayretle çalışacağız. Kamu yatırımlarının biran önce bitirilmesi ve yeni yatırımların yapılması için yine birlikte mücadele edeceğiz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor