AKAY HEM DENETİM YAPTI HEM YARDIM PAKETİ VERDİ

ADANA (BÖLGE)-Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 2019’un son günü ile 2020’nin ilk gününü Mahallelerde halk ziyaretleri, inceleme ve denetimlerle geçirdi. Seyhan Belediyesi Zabıta, Temizlik işleri, Çevre koruma Müdürlüğü, özel Güvenlik ve Koruma Müdürlüğü ekipleri yılbaşı gecesi de dâhil 24 saat aralıksız görevinin başındaydı.

BAŞKAN AKAY MAHALLERDE HALKLA BULUŞTU

Başkan Akay 2019’un son günü ile 2020’nin ilk gününde de halkla birlikteydi. Mahalleleri dolaşan Başkan Akay, daha önce tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı. Yardımları evlerine kadar götüren Başkan Akay, ailelerin yeni yılını da kutladı. Hasta ziyareti de yapan Başkan Akay, “Geçmiş olsun” dileğini iletti, 2020’nin herkese sağlık getirmesi temennisini aktardı.

ÇOCUKLARIN YILBAŞI KUTLAMASINA SÜRPRİZ ZİYARET

Başkan Akay Belediye kreşlerinde geleceğe hazırlanan çocukların yeni yıl kutlamasına da sürpriz ziyaret yaptı. Çocukların yeni yılını kutlayan Başkan Akay, miniklerin mutluluğuna ortak oldu. Başkan Akay “Çocuklar geleceğimizin güvencesi ve yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin görevidir” mesajı verdi.

AKAY, BELEDİYEYE AİT TAŞINMAZLARI İNCELEDİ

Başkan Akay, Belediyenin mülkiyetinde olan eski bina ve alanlarda da  inceleme yaptı. Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya’nın da katıldığı ziyarette Başkan Akay, Belediye teknik ekibiyle birlikte eski binaları ve boş alanların nasıl değerlendirilebileceği üzerine çalışma yaptı. Başkan Akay, atıl alanların en kısa sürede Seyhanlıya kazandırılması için gerekli talimatları verdi.

SEYHAN EKİPLERİ, YENİ YILDA DA “GÖREVDE”

Seyhan Belediyesi ekipleri de Başkan Akif Kemal Akay gibi 2019’un son günü ve 2020’nin ilk gününde görevinin başında geçirdi.  Zabıta ekipleri, Çevre Koruma Müdürlüğüne bağlı Gıda Mühendisleri ile yılbaşı öncesi olduğu gibi yılbaşı gecesi de denetimlerini sürdürdü. Ekipler halkın sağlığının korunması için denetimler yaptı,  bazı işletme sahiplerini uyardı. Temizlik işleri Müdürlüğü’nce yılbaşı gecesi için artırılan temizlik elemanları ise sabaha kadar görevini yaptı.  Özel Güvenlik ve Koruma Müdürlüğü ekipleri Belediyenin sorumluluk bölgesindeki park, taziye evleri gibi alanlarda her zaman olduğu gibi çalışmalarını sürdürdü.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor