AKAY,” MEHMEDİMİZE GÜVENİMİZ TAM”

10-11-12 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Para Taekwon-do Dünya Şampiyonası’na katılacak olan Çukurova Taekwon-do Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Mehmet Dönmez (58 Kg) beraberinde Antrenörü Can Gen ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ı ziyaret etti.

Başkan Akay’dan başarı dileği

Seyhan ilçesi’nde faaliyetlerini sürdüren ve destek verdikleri Çukurova Taekwon-do Spor Kulübü’nün sporcusu Mehmet Dönmez’in Para Taekwon-do Dünya şampiyonasında mücadele edecek olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Genç sporcumuza başarılar diliyorum. Kendisine güvenimiz tam. Ortaya koyacağı performans ile güçlü rakipleri arasında başarılı bir sonuca imza atacağı kanısındayım” dedi.

“Destek bizden başarılı sporculardan”

Sporun ve sporcunun daima yanında olup imkanlar dahilinde desteklerini esirgemediklerini belirten Başkan Akay konuşmasını şöyle tamamladı; “ İlk  hedefimiz spor yapan kişi sayısını arttırmak. İkincisi şampiyonalara çağrılması sonrasında ise başarılı olması. Bunların gerçekleşmesi için tüm şartları zorlamaktayız. Spor gençlik için çok önemli bir unsur. Bizde bu amaç doğrultusunda belirlenilen program çerçevesinde çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz”

Gen, “ En büyük şansımız sporu seven ve sporcu bir belediye başkanına sahip olmak ”

Seyhanlı spor kulüpleri olarak sporu çok seven ve sporcu bir belediye başkana sahip oldukları için şanslı olduklarını belirten Çukurova Taekwon-do Spor Kulüp Antrenörü Can Gen, “ Göreve geldiği ilk günden bu yana salon sporlarımıza yakın ilgi göstererek desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye başkanımıza tüm sporcularım adına teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Mehmet, “Başarıya odaklandım”

Dünya şampiyonasına katılacak olmanın heyecanı içerisinde olduğunu belirten sporcu Mehmet Dönmez ise hedefinin Adana’yı şampiyonada en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirterek, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a desteğinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette, Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Gökhan Üney ile Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal’da yer aldı.(BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor