Akay, taksici esnafıyla buluştu

ADANA (BÖLGE)-CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Halkla birebir iletişim kurmanın yanında ilçedeki esnaf ve sanatkarlara da özel önem veren Akay sabahın erken saatlerinde Havaalanı Birlik Taksi Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi üyeleriyle sabah çorbasında biraraya geldi.

Kooperatif Başkanı Umut Baykan, Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay’ı konuk etmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek Kooperatif hakkında bilgi sundu. Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ise Seyhan’da yaşayan herkese dokunan bir yaklaşımla seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

“ÖRGÜTLÜ YAPILAR SORUNLARI HAFİFLETİR”

Örgütlü yapıların sorunların aşılmasında etkin yol gösterici olduğunu ifade eden Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay “Bizim hedeflerimizden biri de örgütlü yapıların sorunlarını hafifletmek. Bunun için kooperatifleşmeyi yaygınlaştırmak gerekir. Ayrıca kooperatiflerin de, sorunların çözümünde  etkin rol üstlenmeleri, bunu sağlayabilmeleri için de desteklemeleri şart” dedi.

“EMPERYALİZMLE MÜCADELE İÇİN ESNAF VE ZANATKARLAR DESTEKLENMELİ”

Esnaf ve Sanatkarların ekonominin en önemli sac ayağı olduğuna dikkati çeken Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, ülkede olduğu gibi Adana’da da üretimden tüketime doğru kayma olduğunu kaydetti. Akay şöyle konuştu;

“Güney Sanayinin yeri AVM’ye dönüşmüş. Üretimden tüketime dönüşün en somut örneklerinden biri gözümüzün önünde. Emperyalizmle karşı mücadele etmenin en temel adımı esnaf ve zanatkarları koruyup desteklemektir”

“ÖTEKİLEŞTİRME UYGULAMALARI DOĞRU DEĞİL”

Son olarak kimlik siyaseti üzerine yapılan tartışmaları eleştiren Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, “Hepimizin anadan babadan gelme bir kimliği var. İnsanların nerede doğacağını tercih edemediği gibi bunu da seçme şansları yok. Ancak bazı çevrelerde bu konuda ötekeleştirme uygulamalarını duyuyoruz. Bunlar doğru değil. Kesinlikle de kabul etmiyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Havaalanı Birlik Taksi Motorlu Taşıyıcıları Kooperatif Başkanı Umut Baykan, Kooperatif üyeleri ve  Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor