Akay’dan engelli çocuğa bayram hediyesi

ADANA (BÖLGE)-Seyhan’ın sorunlarını halkla birlikte çözmek için çaba harcayan Seyhan Belediye Başkanı Akif kemal Akay, Sarıhamzalı ve Salmanbeyli Mahallelerinin ardından, Dağlıoğlu ve Gülbahçesi Mahallelerindeydi. Halkla birebir iletişim kuran Başkan Akay, talepleri dinledi, çözüm için ilgili birimlere talimat verdi.

DAĞLIOĞLU MAHALLESİ’NDE EV ZİYARETİ

Başkan Akay, Dağlıoğlu Mahallesi’nde ilk olarak kas erimesi hastalığı nedeniyle hareket kabiliyetini kaybeden 11 Yaşındaki Mahsun Ökmen’i evinde ziyaret etti. Başkan Akay’ı talep üzerine getirttiği akülü Tekerlekli Sandalyeyi Mahsun’a bayram hediyesi olarak verdi. Hediye karşısında çok mutlu olan Mahsun, Başkan Akay’a teşekkür etti. Başkan Akay ise dezavantajlı grupların yaşamını kolaylaştırmak adına ellerinden gelen çabayı harcamaya devam edeceklerini söyledi.

GÜLBAHÇESİ MAHALLESİ’NDE YAPIMI SÜREN PROJELERİ DENETLEDİ

Seyhan’ı, herkesin yaşamak isteyeceği bir kent haline getirmek için gecesini gündüzüne katan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Dağlıoğlu Mahallesi’nin ardından Gülbahçesi Mahallesine geçti. Başkan Akay, Belediye tarafından yaptırılan SEYMER ve Kapalı semt pazarının inşaat alanlarını inceledi. Gülbahçesi Mahalle Muhtarı Abdulgani Önen’in de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Akay, Belediye teknik ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN AKAY’A SICAK KARŞILAMA

Gülbahçesi Mahallesi’nde esnafa hayırlı işler dileyen, yurttaşla sohbet eden Başkan Akay’a ilgi yoğun oldu.  Halkın yaklaşan Kurban Bayramını da kutlayan Başkan Akay, gençlerin özçekim taleplerini de kırmadı. Muhtar Önen ile birlikte Mahallenin farklı alanlarına giderek talepleri alan Başkan Akay, hizmet isteklerini ilgili birimlere aktardı.  

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor