Akay’dan YKS kursiyerlerine öğüt

(HABER MERKEZİ)-Seyhan Belediyesi Bakımyurdu SEYMER’de ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanmaları sağlanan YKS kursiyerleri Başkan Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

“DESTEĞİNİZ OKUMA İSTEĞİMİZİ GÜÇLENDİRDİ”

Seyhan Belediyesi’nin gençlere sunduğu eğitim desteğinden faydalanan YKS’ye hazırlanan kursiyerler, Başkan Akif Kemal Akay’ı Meclis salonunda ziyaret etti. Öğrenciler, ücretsiz kurs imkanı ve test kitapları katkısı nedeniyle Başkan Akay’a çiçek sundular. Öğretmenlerin de katıldığı ziyarette, kursiyerler, ekonomik olarak zor günlerin geçirildiği süreçte kendilerine sunulan ücretsiz kurs ve yardımcı kitap desteğinin okuma isteklerine güç kattığını belirttiler.

AKAY “BUGÜNÜN VE YARININ TEMİNATI SİZLERSİNİZ”

Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini anımsatan Başkan Akay “Bugünün de yarının da teminatı sizlersiniz. Biz size elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Siz de çok çalışarak insanlığa yardımcı olacaksınız. Hepinizin arzu ettiği iyi üniversitelere gideceğinize kuşkum yok. Sizlere başarılar diliyor, öğretmenlerinize de teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Akay, öğretmenler ve kursiyerler hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor