AKİF AKAY DA POZİTİF ÇIKTI

(HABER MERKEZİ)-Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın da Covid-19 testi pozitif çıktı. Akay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli yurttaşlarım, son yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Tedavi

Evde karantinaya alınan Seyhan Belediye Başkanı Akay’a Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin geçmiş olsun dileğinde bulundu.

ADANA (BÖLGE)- Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın da Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve evinde karantinaya girdiği öğrenildi.

Rahatsızlığını sosyal medyada paylaşan ve sağlık durumunun iyi olduğunu bildiren Akif Kemal Akay, sağlık durumunun iyi olduğunu ve evde dinlendiğini bildirdi.

Akif Akay!ın Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle daha önce kendileri de aynı durumu yaşayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Zeydan Karalar, “Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzelerek öğrendim. Başkanımıza acil şifalar diliyor, bir an önce görevinin başına dönmesini temenni ediyorum” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, Akif Akay’a geçmiş olsun dileklerinde bulunurken “Covid-19 testi pozitif çıkan Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, tedavi sürecini başarılı bir şekilde tamamlayarak görevinin başına geçmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

sürecim hemen başlatılmıştır. Çok şükür genel sağlık durumum iyi. Karantina sürecimi evimde geçireceğim.

Bu vesile ile bir sağlıkçı olarak tüm vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymasını bir kez daha hatırlatıyorum. Sizleri çok  seviyorum. Sağlığınıza dikkat edin” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor