AKGÜL KESENİN AĞZINI AÇTI

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, oyuncularına Samsunspor ve Tuzlaspor karşılaşmalarından alınacak galibiyetler sonrasında primlerin artacağı sözünü verdi.

Kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgili yer alan haberde, “Turuncu-Beyazlı ekibimiz ligin son haftalarında aldığı sonuçlarla puan sıralamasında yukarıya tırmanırken alınan galibiyetler de yönetim tarafından oyunculara verilen primlerle ödüllendirildi. Geçtiğimiz haftalarda Manisa, Altınordu ve Balıkesirspor galibiyetlerinde primler ödenirken, lig liderine karşı alınan 1-0’lık galibiyet sonrasında soyunma odasına inen Başkan Akgül, oyunculara prim müjdesini duyurdu ve ardından Samsunspor ve Tuzlaspor maçlarından alınacak puanlarla primi artırma sözü verdi.”

Adanaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına yağmur altında yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Karafırtınalar, “Oyuncularımın antrenmanlarda göstermiş olduğu performans ve isteklerinden dolayı çok memnunum. İnşallah Samsunspor maçında da çok iyi performans göstererek Adana’ya galibiyetle dönüp serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi. Adanaspor, bugün sabah Samsun’a geçerek hazırlıklarına orada devam edecek. Yılport Samsunspor-Adanaspor maçını Kadir Sağlam yönetirken, Hüsnü Emre Çelimli ile Oğuz Terzi yardımcılıklarını yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Meteoğlu oldu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor