AKİF AKAY SUSMAMALI..

Hiç arzu etmezdik, Eğe depreminde 58 yurttaşımız can verirken, yüzlerce yurttaşımız yaralanırken, binalar çökmüşken, herkes ağıt yakarken hiç istemezdik yazmayı..

Ama hayat devam ediyor..

Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz..

Allah böyle felaketlerden tüm insanları korusun.. Ancak, sorumlular da sorumluluklarını yerine getirsin..

Bakın BÖLGE’nin  birinci sayfa manşet başlığı şöyle; BU FOTOĞRAF DERS OLSUN!

Evet .. Olaylardan ders alınmazsa, sinsile yoluyla devam eder.. O fotoğrafta iki bina görünüyor..

Aynı depremde biri dimdik ayakta, diğeri çuvalın içindeki un gibi dağılmış..

Yerel yönetimlerde başkan ya da yöneticiler koltuğa oturduğunda halkın değil, kendi geleceklerini düşünürlerse, o koltuğa oturtanların halk olduğu gerçeğini bilmezlerse, böyle sorumlulukları yok sayarlarsa, uyarıları dikkate almazlarsa, o kente, ya da ilçeye hizmet vermekten uzak kalırlar..

Uyarıları yok sayanlar, halkın oyuyla o koltuğa oturduğunu unutanlar, en büyük ihaneti topluma yapmış olurlar..

Bugün size Seyhan Belediyespor’un görevden istifa eden birinin televizyonlarda gümbür gümbür, sosyal medyada bağıra bağıra yaptığı suçlamaları aktaracağız..

Öyle ki O HODRİ meydan çağrısına sesiz kalmak bir Belediye Başkanı’na hiç ama hiç yakışmayan bir tavır olarak, ya da sükut ikrardan ibarettir sözünü hatırlatıyor.. 

Bu genç adam sporun her dalında çalışmış.. Milli Eğitim’de görev yapmış.. Seyhanspor’un yönetim kurulu üyeliği yapmış Doğan Çelikten adlı biri genç..

Eğitim ve bilgi birikimi de az değil.. Doğan Çelik’ten Seyhan Belediye Başkanı sayın Akif AkayAa hem televizyonda, hem sosyal medyada şöyle sesleniyor;

“Eskiden bu ülkede damadıyla beraber hırsızlık yapanlar var denildi mi kimlerin kastedildiğini biliyorduk. Ulan şimdi sorar olduk hangi damat diyle bizim damat mı, yoksa onların damadı mı? Sahnelerde sosyal demokrat, aşağı indiniz mi faşizmi, iktidarı mumla aratıyorsunuz.”

Bitmiyor Doğan Çelikten’in konuşmaları.. Sosyal medya aracılığıyla Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay’a şöyle sesleniyor;

 “Seyhan Belediye Başkanı  sn.Akif Akay’a açık çağrımdır. Dilediğiniz, arzu ettiğiniz canlı yayın programında sizinle Seyhan halkının parasının nereye gittiğini tartışmaya hazırım. Yaşımın 2 katı Cumhuriyet rejimini savundunuz. Ben sizlerin Cumhiriyet rejimine ihanet ettiğinizi ispatlarsam istifa edin. İspatlamazsam Seyhan Belediye Spor Kulübünden istifa ettiğim gibi, Adana Büyükşehi Belediyesi’ndeki görevimden de istifa edip gitmeye hazırım.”

Bu iddialar son derece önemli ve yok sayılacak gibi değil..

Seyhan Belediyesi’nin parasının nereye gittiğini tartışmaya hazır olduğunu söylüyor Doğan Çelikten..

 Sayın Seyhan Belediye Başkanı bu çok vahim bir iddiadır..

Paranın nereye gittiğini davet edildiğiniz bir açık oturuma katılıp neden açıklamıyorsunuz kamuoyuna..

Size oy veren insanların başını neden öne eğdiriyor, “ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ” dedirtiyorsunuz..

Bakın biz bile bu sütunlarda sizin hiçbir yolsuzluğa karışmayacağınıza inandığımızı ve kefil olduğumuzu yazdık, çizdik.. Bizi niye mahcup ediyorsunuz!

YA ÇIKIN TELEVİZYONA KONUŞUN, YA MAHKEMEYE VERİN..

Bu böyle olmaz.. Haaa.. Bir de Doğan Çelikten’in iddialarıyla ilgili soruşturma açılması gerekmez mi ? “Ne biliyorsan anlat?” denmez mi?

Bize göre, savcılık soruşturmasından önce, sayın Seyhan Belediye Başkanı’nın savcılığa başvurup, hakını araması gerekir..

Yapmazsa kafalarda soru işareti kalır..

Bizden söylemesi..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor