AKLIMIZ BAŞIMIZA GELMEDİ Mİ?

Bugün için ülkemizde SERV Antlaşması’nın ASKERİ İŞGAL hariç tüm maddeleri uygulanmaktadır.

3 Kasım 2002’de iktidara taşınan AKP ve Recep Tayyip Erdoğan, özellikle izlenen popilist politikaların sınırsız uygulandığı 2007 genel seçimlerinde SANDIK’tan çıkan %49,7 oyla demokrasilerde SANDIK ne derse o olur anlayışı ile SERV Antlaşması’ndaki tüm maddeleri uygulamaya başladılar.

Bugün Fetullah gülen’in Cumhuriyet’le olan kavgasını, Fetullah Gülen’le beraebr başlatmadı mı?

Manisa’da Bülent Arınç’ın annesinin evinde oluşturan FETÖ örgütlenmesinin YALÇIN TANFER tarafından oluşturulmasına rağmen Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu’nda görevlendirilmesi oğlunun saylav yapılması, şu Erdoğan’ın da SERV Antlaşması’nın uygulanmasında baş görevli olma gerçeği değil midir.

Cumhuriyeti koruyup-kollamakla görevli Türk ordusunun kişiliksizleştirilip, etkisiz hale getirilmesi, FETÖ tarafından işal edilmesi neyin nesidir. FETÖ’de Türk ordusunu önünde engel olarak görüyor ve etkisiz hale dönüştürülmesini istiyordu.

Recep Tayyip Erdoğan da Türk ordusunu Fetullah’ın istediği gibi baştan aşağı değiştirmedi mi?

1-Ordunun komuta yapısı değiştirildi.

2-Askeri okullar kapatıldı.

3-Askeri sağlık sistemi lağvedildi.

4-Askeri hukuk sistemi yok edildi.

BOB Eş Başkanlığı’na getirilen Recep Tayyip Erdoğan, BOB’un uygulanmasında Türk ordusunu engel olarak gören küreselcilerin talebi doğrultusunda ordumuzu yok edercesine kişiliksizleştirme çalışmalarına ülkeyi ekonomik olarak çökerten çalışmalara da katkı veriyor.

Şehir Hastaneleri, köprüler popilist tanıtımlarla halka tanıtılıyor, işin derinliğine inince, o köprüden geçmeyen de, hastaneye uğramayan da açığı kapatmaya katkı vermek zorunda bırakılıyor.

Çalışan işçiye, emekliye, memura çay kaşığı ile ücretlere zam yapılırken, kendilerine artık kepçe ile de diyemiyeceğim kazan kazan zamlar yapılıyor. Yozgat’da kurulan YİMPAŞ’ı batıranlardan tutun M.Ali Şahin’lerden, Bülent –Arınç’lara kadar bir sürü yandaşı istihdam ederek ülkeyi çıkmaz sokağıa sürükleyen Recep Tayyip Erdoğan; ülkemizin tapusu sayılan Lozan Antlaşması’nı halen tanımayan stratejik ortağımız Amerika tarafından görevlendirilen yok edici mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Diplomasız Cumhurbaşkanlığı yapacak kadar pervasız olan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeyi uçuruma sürüklediğini, artık yurdunu seven herkesin yüksek sesle haykırması gerekmiyor mu?

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor