AKMAN ANTALYA’DAN 2 MADALYA İLE DÖNDÜ

Adana Pera Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Olgu Sefa Akman, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Antalya Lara’da Aska Otel’de gerçekleştirilen Türkiye 2. Bölgesel Yüzme Şampiyonası’nda bir altın ve 1 gümüş toplam 2 madalya kazandı.

Pera Engelliler Spor Kulübü Başkanı ve antrenörü Değer Mazı, Antalya’da gerçekleştirilen ve aynı zamanda milli takım seçmeleri niteliği taşıyan yarışmalara büyük katılım olduğunu, oğlu ve sporcusu Olgu Sefa Akman’ın 50 metre serbestte altın, 50 metre sırt branşında ise gümüş madalya kazandığını, hedeflerinin milli takıma yeni sporcular kazandırmak olduğunu söyledi.

Şu anda 15 kadar lisanslı sporcuları bulunduğunu, yakın hedefte sporcu ve branş sayısını artıracaklarını ifade eden Mazı, konuşmasında şunlara yer verdi;

“Antalya’da federasyon yetkilileri ve diğer görevliler iyi bir hazırlık yapmışlardı. Tüm kulüpler mutlu olarak memleketlerine döndüler. Yarışmalarda

Federasyon Başkanımız Birol Aydın, Başkanvekilimiz Saadettin Akçi, Asbaşkanımız Aydın Koç ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali İhsan Yıldırım, Teknik Kurul ,Organizasyon Kurulu ,sporcularımız, idarecilerimiz ve aileler hazır bulundu. Olgu Sefa Akman güçlü rakiplerine rağmen 50 metre serbestte altın, 50 metre sırtta ise gümüş madalya kazanarak bizleri mutlu etti. Türkiye finalleri önümüzdeki aylarda yine Antalya’da gerçekleştirilecek. Hedefimiz milli takımlara kulübümüzden sporcu vermek olacaktır. Şu anda atletizm ve yüzmede faaliyet gösteriyoruz. Yakın gelecekte masa tenisinde de faaliyet başlatacağız. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz.”

Mazı, daha çok özel sporcuya destek vermek için sponsor kuruluşların yardımlarını beklediklerini de sözlerine ekledi. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor