ALİ DEMİRÇALI “ÇOCUKLUĞUMU VE GENÇLİĞİMİ GEÇİRDİGİM YÜREĞİR’İME HİZMETE HAZIRIM” DEDİ

CHP’nin Yüreğir Belediye Başkan adayı ve CHP Adana eski mİlletvekili Ali Demirçalı, kendisine bu fırsatı tanıyan başta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve parti yönetimine güvenlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, kendilerini mahcup etmeyeceğini Yüreğir halkını mutlu etmek için gece-gündüz demeden çalışacağını söyledi. Demirçalı, “Çocukluk ve gençlik yıllarımın gieçtiği Yüreğir’e olan vea ve gönül borcumu ödemek istiyorum” dedi.

(HABER MERKEZİ)- CHP’nin Adana Yüreğir Belediye Başkan adaylığı açıklanan eski milletvekillerinden Ali Demirdçalı, çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği Yüreğir’e Belediye Başkan adayı gösterilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, hizmete hazır olduğunu söyledi.

“Çocukluk ve gençlik yıllarımın gieçtiği Yüreğir’e olan vea ve gönül borcumu ödemek istiyorum” diyen Ali Demirçalı, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Hizmet ve gelişmişlik açısından geri kalmış olan Yüreğimiz için taşın altına elimi değil, gövdemi koymaya hazırım. Belediye Başkanlığına değil, kardeşlik makamına talibim.Yola bu amaçla çıktım.

Yüreğir Belediye Başkan aday adaylığımı ilan ettiğim günden bu yana geçen 2,5 aylık sürede şunu gördüm ki; Yüreğirli hemşehrilerim vefayı fazlasıyla hakediyor. İlk günden bu yana kendilerinden biri olan beni bağırlarına basan, aday adaylığım süresince bana moral ve desteği esirgemeyen, attığım her adımda bana cesaret veren tüm Yüreğirli hemşehrilerime minnettarım.

Yüreğir Belediye Başkan aday adaylığım süresince; farklı siyasi görüşlere sahip olmalarına rağmen adaylığım halinde bana destek vereceklerini açıklayan Ak Parti, MHP, İYİ Parti ve diğer partilerin seçmelerine, partilerimizin ittifakı veya uzlaşısı ihtimalinde adaylığımdan memnuniyet duyacaklarını ve destekleri ile yanımda yer alacaklarını açıklayan DEM Parti yöneticilerine ve seçmenlerine, bana her daim güç veren parti örgütüme, Yüreğir İlçe teşkilatıma, kadın ve gençlik kollarına, yaşlısı, genci, kadını, esnafı, çiftçisi, kısacası; aday olmamın en önemli sebebi 7’den 70’e tüm Yüreğirli ve Adanalı hemşehrilerime,  CHP’ye gönül veren yoldaşlarıma, aileme, dostlarıma yürekten teşekkür ederim.”

YÜREĞİR BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAYLARI

Ertan Sümer

Cafer Boyraz

Uğur Sayılkan

Eren Yıldırım

Hacı Karaaslan

Ruken Anar Portakalkökü

İsmail Ceylan

Cevahir Yıldız

Süleyman Sırlıbaş

Hürühan Erkek

Mehmet Acıbucu

Ercan Ekici

Aziz Sağıroğlu

Ceyda Faruk

Doğan Kılınç

Muhammet Erginkara

Cuma Şenpınar

Basri Diren

Alize Kaya

Murat Coşan

Taner Küçükaltun

Suna Meddur

Yılmaz Ballıoğlu

Selime Hepsağ

Elifnaz Tozkoparan

Mehmet Bülent Vatansever

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor