Altun’dan ÇGC’ye ziyaret

(HABER MERKEZİ)-AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Sinan Altun, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC)’ni ziyaret etti. Yerel basının önemine değinen Sinan Altun, ziyaret esnasında ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer’e, belediyelerin yerel basına desteğin arttırılması gerektiğine vurgu yaptı.

‘YEREL BASIN BİZİM AYNAMIZ’

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden AK Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Altun, yerel basının öneminden bahsetti. Altun, ‘‘Belediye meclisleri yerel parlamento görevi görmektedir. Adana için çok önemli kararlar belediye meclislerinde alınıyor. Yerel basın bizim yaptığımız çalışmaları Adanalılara duyuruyor. Yaptığımız çalışmaları yerel basın sayesinde gündemde tutuyoruz yani bizim aynamız konumunda. Dünya konjonktürüne baktığımızda yerel basın önemli yer tutmaktadır. Bizlerinde açıya bu yönden bakmamız gerekiyor’’ dedi.

‘BELEDİYELERİN ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMASI GEREKİYOR’

Yerel basının güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan AK Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Altun, ‘’Öncelikle yerel basının güçlendirilmesinde biz siyasilerin ön ayak olması gerekiyor. Özellikle de belediyelerin bu konuda üstüne düşeni yapması gerekiyor. Ben elimden geldiği kadar her ortamda sizlerin haklarını savunmaya çalışıyorum. Seyhan Belediyesi’nin bütçe görüşmelerinde yerel basına ayrılan bütçenin arttırılması gerektiğinin altını çizdim. Ve yerel basının hakkını her ortamda savunmaya devam edeceğim’’  diye konuştu.

18 YILDIR CANLA BAŞLA

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Sinan Altun, partilerinin 18 yıldır canla başla Türk milletinin hizmetinde oluğunu dile getirdi. Altun, AK Parti 2001 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kuruldu. Halkımız bize o kadar güvendi ki 15 ay sonra AK Parti kadrolarını göreve getirdi. 18 yılda Türkiye AK Parti’nin hizmet atağıyla görülmemiş bir ivme kazandı. AK kadrolar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde nice 18 yıllar daha bu aziz millete hizmet etmeye devam edecek’’ dedi.

 ‘KALEMİNİZLE HALKIMIZI AYDINLATIYORSUNUZ’
ÇGC ziyareti esnasında Başkan Cafer Esendemir ve Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer ile bir süre sohbet eden AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Sinan Altun, başkana kalem hediye etti. Altun, ‘’ Bir gazeteciye verilebilecek en güzel hediye kalem olur diye düşündüm. Sizler kaleminizle halkımızı aydınlatıyorsunuz. Kaleminiz sayesinde bizlerde vatandaşlarımıza yaptığımız çalışmalarımızı duyurabiliyoruz. Kaleminiz daima doğruyu göstermeye devam etsin’’ ifadelerini kullandı. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek anlamlı hediye için teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor