Anderson: Demirspor’u hedefe taşıyabiliriz

HABER: Murat ÖZKARDEŞ

Adana Demirspor’un dünyaca yıldızı Anderson, kamp süresince çok iyi çalışarak istediği kıvama geldiğini söyleyerek, “İkinci yarıda şansımız az değil. Futbolda her şey mümkün. Yeni kurulan bir takımdık. Artık daha uyumlu bir  takımız ve ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Adana Demirspor’u bir üst lige çıkarmaya odaklandık hep beraber, bunu da başaracak güçteyiz” dedi.

Anderson, “Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Murat Sancak bana bir teklifle geldi. Türkiye’ye gelmeden önce İngiltere’ye gittim, orada bazı işlerim vardı, onları hallettim. Başkanın planını dinledim ve kabul ettim. Kariyerime bir iz bırakmak  istediğim için budayım. Buraya adapte olmakta hiçbir zorluk yaşamadım. Herkesle kolay arkadaş olan birisiyim. Sıcakkanlılığımdan olsa gerek kimseyle anlaşmakta zorluk çekmedim buraya geldikten sonra. Manchester’la falan kıyasladığımız zaman tabii daha sıcak bir şehir Adana.”

15 KİLO VERDİM

Adana’ya geldiğimden beri 15 kilo verdim. Adana’daki restoranlar karşı konulamayacak kadar iyi menülere sahip. Ancak kendimi şu anda çok fit hissediyorum. Kendimle ilgili bir durumdu. 6 ay oynamadım sonuçta. Öyel geldim buraya. Eğer kendimi kontrol etmeseydim burada daha fazla kilo alabilirdim. Şu anda buradayken bile 2 teklif aldım ama kabul etmedim, burada mutluyum. Bana güvenen bir kulüp var. Sözümü tuttum, kilolarımı verdim, kalite her zaman kalıcıdır, gözü kapalı bile oynarsınız ama fit olmak zorundasınız.”

BENİ KİMSE TANIMIYOR

“Yılmaz Vural bence buranın David Beckham’ı… Çok ünlü. Herkes fotoğraf çektirmek istiyor. Yanımızdan geçenler beni tanımıyor ve hocamıza koşuyor fotoğraf çektirmek için. Ben de ona artık bu yüzden Beckham diyorum. Çok ilginç bir şey. Herkes onu çok  seviyor, demek ki takımlarda çok iyi izler bırakmış. Adana Demirspor’un taraftar grubu gerçekten çok çılgın ve ateşli. Maç öncesi idmana binlerce kişi geldi, meşalelerle. Kariyerim boyunca böyle bir coşku görmemiştim.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor