Anderson kayıplarda

Adana Demirspor’un sezon başında kadrosuna kattığı eski M.Unitedlı futbolcu Anderson 23 haftada gol veya asist üretemedi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Adana Demirspor, Spor Toto 1.Lig’de geride kalan 23 haftada 34 puan toplayabildi. 8. Sırada yer alan Mavi-Lacivertlilerin Play-Off şansı devam ediyor. Kötü günler geçiren Adana ekibinde bu süreçte gözler yıldız oyuncu Anderson’u aradı. Tecrübeli orta saha oyuncusu geride kalan 23 haftada 9 maçta forma giyerken, bunların sadece 5’inde karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Türkiye Kupası’nda 3 maça 11’de başlayan 30 yaşındaki yıldız, lig ve kupada çıktığı toplam 12 maçta gol ve asist üretemezken, 2 kez sarı kart gördü ve adeta yeniden doğmak için geldiği Adana’da kayboldu.

İlk teknik direktör Hakan Kutlu döneminde bir ara takıma giren, Anderson eline geçen fırsatları iyi değerlendiremedi ve yine yedek kaldı. Hakan Kutlu’dan sonra göreve gelen Yılmaz Vural döneminde de bir türlü istenileni veremeyen Aderson sanki futboldan soğumuş bir havasına büründü. Vural kupa maçlarında görev vererek kendisine gelmesini sağlamaya çalışsa da bunda başarılı olamadı. En son göreve gelen Ümit Özat döneminde de takıma giremeyen Anderson’un futboldan tamamen koptuğu gelen bilgiler arasında söyleniyor…

HABER: Uğur BAŞARAN

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor