Arın: Hedefimiz lige iyi başlamak

Geçen sezon Spor Toto 1. Lig’in ilk 6 haftasında galibiyetle tanışamayan Adanaspor, bu yıl transferleri erken tamamlayıp kamp sürecini verimli değerlendirerek sezona iyi başlamayı hedefliyor.

Geçen sezon inişli-çıkışlı grafik çizen, ilk 6 haftada 3 beraberlik 3 mağlubiyetle lige kötü başlayan turuncu-beyazlılar, bu sezon işi sıkı tutarak camianın yüzünü güldürmek istiyor.

Akdeniz ekibinin teknik direktörü Eyüp Arın, yeni sezon hazırlıkları, transfer çalışmaları ve gelecek sezondan beklentilerini anlattı.

Arın, 2019-2020 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz’da başladıklarını belirterek, yeni sezonun tüm takımlara ve futbolculara hayırlı olmasını diledi.

Her yeni sezonun bir umut barındırdığını aktaran Arın, “İlk 8 günü Adana’da geçiriyoruz. 2 günlük iznin ardından Bolu’da bulaşacağız. Buradaki çalışmalarımız zaten Bolu’ya bir hazırlık, adaptasyon çalışması şeklinde.” diye konuştu.

Arın, Bolu’daki kamp sürecinde antrenman yoğunluğunun artacağını belirterek, şunları söyledi:

“Hazırlık maçlarıyla lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Biz sezon sonu raporumuzu vererek, başkanımızla oturup konuştuktan sonra kendi doğrularımıza, prensiplerimize ve bütçemize uyacak oyuncularla görüşmeler yapıyoruz. Mutlaka eksik yönlerimiz var, onları doldurup lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Başkanımızın bu konuda yoğun çalışmaları var. Bizim eksik gördüğümüz mevkiler için görüştüğümüz oyuncular var. Onlardan mutlaka kendimize uygun olanları alacağız. Buradan gönderdiğimiz oyuncular, halen de gidecek oyuncular var.”

Kendi bünyelerinde olan ancak anlaşamadıkları oyuncularla da görüştüklerini aktaran Arın, transfer çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü dile getirdi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor