ASKF’den Vali Elban’a ziyaret

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Adana Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ettiler.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Vali Elban’ın yeni görevinin hayırlı olmasını temenni edip Vali Elban’a federasyon tarafından amatör spor kulüpleriyle ilgili gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

İyi temennileri ve ziyaretlerinden dolayı konuklarına memnuniyetini bildiren Vali Elban; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek geleceğimizin daha da aydınlık olmasına vesile olacak çünkü, spora yönelen gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak kaldıkları bir hayat anlayışını benimseyecektir. Sporcu gençlerimiz; çevik ve ahlaklı birer birey olacak, ülkemize ve milletimize güzel hizmetlerde bulunacaklardır.” dedi.

Amatör spor kulüplerine her zaman destek olmaya hazır olduklarını da sözlerine ekleyen Vali Elban, Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan ile yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor