ASKİ’NİN DİKKATİNE

Adı Selahattin Gögebakan.. Diyor ki Selahattin Bey, “Nevzat bey, merhaba. Ben ASKİ hakkında birşeyler paylaşmak istiyorum. Bizim sitenin iskanı yok. Dün su faturaları geldi.. Fatura tutarı 406 TL. biz araşırma yaptık Adana’da 60-70 bin abone böyleymiş. Buna bir çare bulunmasını isteyecektim. Çünkü kötü bir kamuoyu oluşuyor. Bunu Zeydan Başkan’la görüşmenizi isteyecektim. Partimiz ve başkanımız zarar görmesin” diyor..

Selahattin Gögebakan telefon numarasını da vermiş, bilgi verebileceğini belirtmiş..

Selahattin Gögebakan’ın mesajını biz buradan iletiyor ASKİ yöneticilerinin dikkatine sunuyoruz.. Eğer durum böyle ise ASKİ yöneticilerinin de sayın BAŞKAN Zeydan Karalar’ın da ilgileneceğini umuyoruz.

Nezaket ve asalet budur işte.. Kırıp dökmeden, sövüp saymadan sorunun çözümü için çare arayan bir vatandaş.. Kutluyorum kendisini.. Dilerim ASKİ konuyu araştıracaktır.. Bilgi almak isterse sayın yöneticiler, Selahattin beyin telefon numarası bizde mevcuttur.

………..

SONER ÇETİN’İN

ÇOCUK SEVGİSİ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in en büyük özelliklerinden biri de çocuk sevgisi.. Gerçekten de öyle bir diyalog kuruyor ki çocuklarla, aileden biri gibi.. Dikkat edilirse, yatırımlarının büyük bir bölümü çocuklar için.. Parklar, oyun salonları, parkurlar, havuzlar, kütüphaneler, kreşler..

Çocuklarla diyaloğu en iyi kuranlardan biri Soner Çetin.. Bakın fotoğrafa! Nasıl da birbirleriyle sarmaş-dolaş…

Bu çocuklar geleceğimizin güvencesi.. Çukurova Belediyesi sayesinde Atatürk’ü çok iyi tanımaya başladı bu çocuklar.. Çünkü Soner amcaları onlara Atatürk’ü anlatan kitaplar dağıttı.. Çünkü Soner amcaları onlara Atatürk’ü anlattı.. Çünkü Soner amcaları onlara NUTUK kitabını hediye etti, “Atatürk’ü iyi tanıyın” dedi..

 Çünkü Soner Çetin onlar için Çanakkale şehitliğini Adana’ya getirdi..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor