Av.Sabri Çiçekli, kitabını Av.Küçük’e hediye etti

ADANA (BÖLGE)-Adana Adliyesinde uzun yıllar hakim olarak görev yaptıktan sonra emekli olan ve Adana Barosu mensubu Av. Sabri Çiçekli, 3. baskısını yaptığı ‘Yoksa Biz mi Suçluyuz” adlı kitabını Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e imzalayarak hediye etti.

Av. Veli Küçük, Av. Veli Küçük, meslek büyüğüne ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve kitabını hediye etmesinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Emekli Hakim Av. Sabri Çiçekli, mesleki ve yaşamsal deneyimlerinden yola çıkarak üzerine basıp geçtiğimiz ve geçerken görmediğimiz yaşamın gerçeklerini tatlı bir dille anımsattığını belirtti.

3. baskısı yapılan eserin okunması gerektiğini ifade eden Av. Veli Küçük, “Okurken hem düşünüp hem duygulanacağınız bazen de sizleri güldürecek anılar paylaşılmış. Yaşadığımız toplumda karşılaştığımız birçok olay kendine has üslubuyla kaleme alınmış. Meslektaşlarımızın mutlaka okumaları gereken güzel bir kitap. Daha önce de birçok meslektaşımız edebi çalışmalar yaparak kitap yayınladı.

Bu çalışmalar bizleri bir hayli mutlu etmektedir. Sanat ve sanatın içerisinde yer alan meslektaşlarımızla gurur duyuyorum” dedi.

Kitabın içerisinde Adana Basın Savcılarından Duran Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Gökhan Göktaş, Doç. Dr. Asım Yapıcı ve şair-yazar Mustafa Emre’nin de yorumları yer almaktadır.

Emekli Hakim olan Av. Sabri Çiçekli, kitabı ailesine ithaf ettiğini kitabında yazdı.

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş ve Baro Meclis Başkanı Av. Mustafa Canberk de hazır bulundular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor