Av.Veli Küçük 1.Kutap Fuarı’nı ziyaret etti

ADANA (BÖLGE)-Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Seyhan Belediyesi ve Dörtler Kültür Merkezi işbirliğiyle Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde açılan 1.Kitap Fuarını ziyaret etti.

Tüm standları tek tek gezerek kitapları inceleyen Baro Başkanı Av. Veli Küçük, fuardaki yerel yazarlar ve vatandaşlarla da sohbet etme imkanı buldu. 

Fuarın yapılması için öneri sunan Cumali Kutlu ile DKM’nin sahibi Remzi Karataş, Baro Başkanına katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, kitap fuarlarının kültürel açıdan değerli olduğunu belirterek, bu tarz fuarların kültür seviyesinin yükselmesine ve ‘marka şehir’ olma yolundaki Adana’ya büyük değer katacağına inandığını ifade etti.

Kitap Fuarının kültürel olarak güzel bir hizmet olduğunu vurgulayan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Bilim ve Kitap noktasında mutlaka çocuklarımızı buluşturmamız lazım, Kitap fuarımızı önemsiyorum. Bilgi ve eğitim en büyük güçtür.” dedi.

Cumali Kutlu, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e katkıları ve ziyaretinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Fuar hakkında bilgi veren Kutlu, “Bir ülkede kitap okuma oranı ne kadar artarsa suç oranı da o kadar azalır. Ülkemizin kalkınması için kitap fuarlarının açılması lazım. 75 yayınevi 55 yerel yazar bir araya geldi. Fuar süresince okurlarımızla, öğrencilerimizle kısacası 7’den 70’e herkesle buluşturmaktan büyük keyif alıyoruz. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında yazar buluşması, imza günü etkinlikleri ile dolu dolu geçecektir.”

Fuara; 27 Kasım’da Vehbi Vakkasoğlu, 30 Kasım 2019 tarihinde Enver Aysever, Halit Ertuğrul ve 1 Aralık 2019 tarihinde ise İrfan Gürkan Çelebi katılarak kitaplarını imzalayacaklar.

Kitap fuarı  1 Aralık 2019 tarihine kadar 09.00 ila 22.00 saatleri arasında ziyarete açık kalacaktır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor