Aydar: Ceyhanspor hepimizin

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, CeyhanSpor Kulüb Başkanı Hülya Erdem ve Yöneticiler, Murat Göğebakan Kültür Merkezinde CeyhanSpor’un yeni futbolcularını, görkemli bir gece ile taraftara tanıttı.

Kalabalık taraftar kitlesinin katılımı ile gerçekleştirilen gecede Şahan bir konser vererek geceye katılan taraftarları coşturdu. Gecede Başkan Aydar ve Klüp Başkanı Hülya Erdem birer konuşma yaparak Ceyhan Sporu 2019-2020 sezonunda 3.lige taşıyacaklarını ve buna inandıklarını söylediler.

Ceyhan Spor taraftar grubu Panzerler bir açıklama Yaparak Başkan Kadir Aydar’a ve Hülya Erdem’e güvendiklerini ve her zaman takımın yanında olduklarını belirttiler. Panzerler Grubu ‘’o sene bu sene, bu yönetim ve bu kadro ile Ceyhan Spor şampiyon olacaktır. Bizler buna inanıyoruz ve Başkanlarımıza güveniyoruz.’’ dediler.

 Yeni yönetim ile çalışmalarına devam eden Ceyhanspor ilk transferini Ceyhan’ın takımlarında forma giymiş, memleketi için ter dökerek mücadele vermiş gençlerle anlaşarak ilk transferlerini gerçekleştirdi.

Ceyhan’ın milli takımı Ceyhanspor için çalışmalarımız sürüyor. İlk transferlerimizi Ceyhan’ın çocukları ile yaptık. Onlar bizim evlatlarımız, kardeşlerimiz. Kendi memleketlerinde, kendi takımları için mücadele edecek bizi onurlandıracaklar, onlara olan güvenimiz tamdır.Ceyhansporumuza sahip çıkmaya vede onlara destek olmaya devam edelim, Ceyhan’ımıza Ceyhansporumuza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Ceyhan’ın evlatları ile yola başlamanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Ceyhanspor Kulüb  Başkanı Hülya Erdem;  “1967 yılında kurulan Ceyhanspor’un 52 yıldır var olmak adına verdiği mücadeleyi ileriye taşımak için Ceyhanspor’a taze kan olacak sporcularımızla ve yönetim kadromuzla bugün burada tanışacaksınız.

Şu an Bölgesel Amatör Ligde top koşturan takımımızı önce 3. Lige ve  sırasıyla tüm liglere taşımak adına yönetime talip olduk.

Ceyhan’ımızı marka kent haline getirecek unsurlardan biri olan Ceyhanspor’umuza verdiği destek için Başkanımız Kadir Aydar’a hepinizin huzurunda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ceyhanspor’u içinde bulunduğu zor koşullardan çıkarmak ve başarıya taşımak ancak Ceyhan’a gönül vermiş bir kadroyla mümkün olabilirdi ve nihayet biz şimdi Ceyhan’a gönül vermiş bir kadro olarak bir aradayız. Yeni futbolcu kadromuz Ceyhanspor’umuza ve Ceyhan’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Bize verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim” dedi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor