Ayhan Barut’tan bayram mesajı

(HABER MERKEZİ) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, sağlık ve huzur dileklerini paylaştı. Sağlıklı ve huzurlu günlerde nice bayramlara erişmeyi dileyen Barut, “Mutluluk, refah ve sağlık dolu yarınlara, yine birbirimize sarılabileceğimiz günlere kavuşmak dileğiyle mübarek Kurban Bayramımız kutlu olsun” dedi.
“ÜLKEMİZ SAHİPSİZ, SORUNLAR ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL”
Türkiye’nin Koronavirüs salgınının yanı sıra derinleşen ekonomik ve siyasi kriz nedeniyle zor bir dönemden geçtiğini anımsatan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, “Bilinmeli ki güzel ülkemiz sahipsiz, sorunlar da çözümsüz değil. Salgını da ekonomik ve siyasi krizi de ancak dayanışma ruhuyla birlikte mücadele ederek aşacağız. Bunun için ayrışmadan, kimseyi ötekileştirmeden çabamızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
“ZORU KOLAY EYLEYECEĞİZ”
Halk sağlığını ve ekonomik yaşamı tehdit eden salgının bir gün mutlaka sona ereceğini, sorunlar yumağına gömülen Türkiye’nin çözüme kavuşacağını aktaran Ayhan Barut, şunları kaydetti:
“Ülkemizin yaşadığı güçlükler ve zor dönemler mutlaka sona erecek. Bunu birlikte mücadele ederek ancak birlikte başaracağız. Zoru kolay eyleyip güzel yarınlara kavuşacağız. 83 milyonun kardeşçe bir arada yaşadığı bu güzel ülkeyi ‘daha yaşanabilir’ bir yere dönüştüreceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Kimsenin dini, dili, inancı, etnik kökeni ve siyasi görüşü nedeniyle ötekileştirilip ayrımcılığa uğramadığı, barış ve huzurun egemen olduğu, mutlu ve refah dolu, sağlık dolu yarınlara kavuşmak dileğiyle mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor