BAK SELÇUK ÖZKÖK!

Seyhan Belediyesi’nin Ekonomi Koordinatörü Selçuk Özkök..

Seyhan Belediyesi İmar A.Ş’nin yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Özkök..

Seyhan Belediyespor’un yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Özkök..

Demişsin ki “Nevzat Uçak doğruları yazsın”

Soruyorum;

Hangisini yalan, ya da yanlış yazmışız üç ünvanlı Selçuk bey!

Biz her yazımızda, bu yazıdan dolayı açıklama yapabileceğinizi, tekzip edebileceğinizi, hatta hakkımızda dava açabileceğinizi özellikle belirtiyoruz..

 “Niye doğruları yazsın” diye haber gönderiyorsunuz Selçuk bey!..

Yani merhum Süleyman Demirel’in dediği gibi; VARDI DA YOK MU DEDİK!..

Bir açıklama mı gönderdiniz, bir tekzip mi gönderdiniz, mahkemeye mi verdiniz Selçuk bey!..

Bak Selçuk Özkök, ben seni 40 yıldan beri tanırım, sen de beni tanırsın..Yaklaşık 50 yıldır gazetecilik yaptım.. Hiçbir gazeteden kovulmadım.. Hepsinden istifa ederek ve ısrarla GİTME KAL denmesine rağmen prensiplerimi çiğnemedim kendim kararımı kendim verdim ve ayrıldım..

Bak Selçuk Özkök, meslek hayatım boyunca haber ya da yorumlarımdan dolayı  hiç tekzip yemedim.. Hiç yalanlayıcı açıklama almadım.. Sadece iki olaydan para cezası yedim.. O da yazdığım iki haberden dolayı hakkımda dava açılmış haberim yok.. Tebligatlar bilmediğim, tanımadığım adreslere gitmiş haberim yok, hakkımda hüküm verilmiş haberim yok, haberim olmadığı için karar kesinleşmiş haberim yok.. Haberim olmayan, olmadığı için de itiraz edemediğim iki davadan kuzu kuzu  para cezasını ödedim.. Bunun dışında hiçbir şey yok..

İnsanlar kendilerine güvendikçe, korkusuz olurlar.. Acı yemeyenlerin dili yanmız.. O nedenle biz yazılarımızın arkasında oluruz ama, o yazılardan dolayı gelecek açıklamaları da araştırır, haklı bulursak kullanırız.. Kullanmaz isek sizin de yasal yollara başvurma hakkınız vardır. Bu kadar basit..

Ama arkadan konuşmak yanlış Selçuk bey!..

Üç ünvana sahip birine hiç yakışmıyor..

Bak Selçuk Özkök.. Yönetim Kurulu’nuz yaklaşık 2 ayı aşkındır toplantı yapmadı.. Siz o yönetim kurulunun başkanısınız.. Her üye ayda 3 bin lira alıyor.. Yani taş atıp kolu yorulmadan her ay bu paralar ödeniyor.. Yani Seyhan Belediye İmar’da yönetim kurulu üyeleri neden toplantıya çağrılmaz?

Mesela Genel Müdür Yardımcınızı İstanbul’a gönderdiniz Mavi Marketler için araştırma yapsın diye..

Hiçbir yöneticinin haberi yoktu..

Niye?..

Mesela Mavi Marketler için dar gelirlilerin değil de, bol gelirlilerin bulunduğu Reşatbey’de bir yer kiraladınız. Benim haberim vardı ama yönetim kurulu üyelerinin haberi yoktu..

Yani sizde yönetim kurulu üyeliği göstermelik mi ? Her ay gelecekler, bir bardak çay içecekler 3 bin lirayı ceplerine koyup gidecekler mi ?

İYİ ÇALIŞMALAR SELÇUK BEY!..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor