Basın Meclisi ilk toplantısını yaptı

ADANA (BÖLGE)-Ocak ayı sonunda 30.genel kurulunu tamamlayan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde, tüzükte yer alan BASIN MECLİSİ ilk toplantısını yaptı. ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen BASIN MECLİSİ toplantısında görev bölümü de yapıldı.

Basın İlan Kurumu’nca nitelikli sayılan ve Cemiyetimizin düzenlediği Basın Protokol Listesi’nde yer alan gazete, radyo, ajans, televizyon ve internet gazetelerinin Cemiyet üyesi sahibi ya da büro yöneticileri ile ÇGC’nin Denetim, Onur ve Seçici Kurul başkanlarının yanı sıra ÇGC’nin en yaşlı 3 üyesi ve bir önceki dönem başkanından oluşan BASIN MECLİSİ görev bölümü yaptıktan sonra ÖZDENETİM DİVANI’nı da oluşturdu.

GÖREV BÖLÜMÜ

ÇGC Basın Meclisi’nin ilk toplantısında başkanlığa oy birliğiyle Kurtar ÇAKIN seçildi. Ceyhun Özgönül başkan vekili, sekreterliğe ise İnci Yılmaztürk getirildi. Daha sonra Basın Meclisi tarafından ÖZDENETİM DİVANI oluşturuldu. Buna göre; Sema Erdoğan Özdenetim Divanı Başkanı olurken, Bilal Tipi, Tevfik Dinçkalmış, Sabit Özkeser, Neşet Karadağ ve İnci Yılmaztürk de Özdenetim Divanı Üyesi olarak görev yapacaklar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor