BAŞKA SORUM YOK MUSTAFA ALBAYRAK

TV 100’de  Ahu Özyurt ile 10’dan 12’ye programında Gazeteci Barış Yarkadaş ile yazar Mustafa Albayrak arasında  “Ram olacaksınız” sözüyle alevlenen bir tartışma yaşandı.

Mustafa Albayrak, yargının siyasetten hiçbir dönemde bağımsız kalmadığını ve siyasetin yargıya etkisinin en az AKP döneminde yaşandığını iddia etti.

Albayrak, canlı yayında ve heyecanlı olarak Barış Yarkadaş’a elini sallaya sallaya  “Erdoğan’a itaat edeceksiniz, ram olacaksınız, onun idaresi altında yaşayacaksınız, herkes Erdoğan’a ram olacak. Türk Tabipler Birliği’ne destek olmayacaksınız. Polislerimizi, askerlerimizi şehit edenlere destek vermeyeceksiniz, FETÖ’ye destek vermeyeceksiniz, FETÖ ile omuz omuzasınız. Ram olacaksınız, Biz yönetiyoruz Türkiye’yi, Erdoğan yönetiyor Türkiye’yi. Tıpış tıpış Erdoğan yönetiyor 2023’e kadar” diye seslenip, yumruğunu sıkarak konuşmaya devam etti..

 Alooooo.. Mustafa Albayrak, gazeteci misin, dergici misin nesin,  sana sesleniyoruz..

Hani diyorsun ya “FETÖ’ye destek vermeyeceksiniz..”

Önce aşağıdaki fotoğrafa bak!..

Ne yazıyor tabelada?

Pensilvanya..

Bir daha bak..

Kim var orada?.

Sen..

Fotoğrafın yanındaki yazı da ne diyorsun  “Nerede bu Paralel Yapı?? Ben de üye olacağım”

Bu fotoğrafta görünen adam sen, o yazı da sana mı ait?

Başka sorum yok!.

………………………

FATİH ALTAYLI

NE GÜZEL YAZMIŞ

Fatih Altay’lı Corona virüs salgınına karşı alınan önlemlerle ilgili  bir yazı kaleme almış..

Uzunca bir yazı..

Ama en önemli bir bölüm var kı, konunun özeti gibi..

İşte o bölüm; “Sadece lokantaları belirsiz bir süre kapatarak coronayı değil, lokantacıları yok edersiniz. Oysa 15 günlük tam kapanmayla virüsü bayağı bir etkisiz hale getirirsiniz. Kimse de 15 günde batmaz.

COVİD 19’da durum vahim. Size açıklanmayan gerçekleri bir kez daha ben açıklayayım. Şu anda tüm sayılara hakim değilim ama İstanbul’daki durumu biliyorum. PCR pozitif oranları, yani kesin COVİD 19 vaka sayısı. Test merkezlerine göre farklılık göstermekte ise de İstanbul’daki test merkezlerinde bu oran en azında yüzde 20 en yükseğinde yüzde 37,5 civarında”

Yani haksız mı Fatih Altaylı?

Evet, 15 gün tam kapanmayla virüsü önemli ölçüde etkisiz hale getirebilirsiniz ve 15 günde kimse de batmaz..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor