BAŞKAN AYDAR’DAN YENİ YIL MESAJI

ADANA (BÖLGE)-Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar yeni yıl için mesaj yayınladı.

Başkan Aydar mesajında “ 2019 yılı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de değişimin başladığı bir yıl oldu. Her yıl olduğu gibi 2019’da acı tatlı günler yaşadık. Değişimin getirdiği sancılı durumlar elbette yaşanmıştır. Ancak özellikle Mart ayı itibariyle ülkemizde hâkim olan bahar havasının 2020 yılında yaza dönüşeceğini ve tüm yurdumuzu etkisi altına alacağını temenni ediyorum” dedi.

“Ülkemizin enerji kenti Ceyhan’ımızın bu özelliğinin ve sahip olduğu diğer değerlerin ülke ekonomisindeki payının giderek artması ve ilçemizin hak ettiği yere gelmesi için üzerimize düşen görevi yeni yılda ve görevde olduğumuz tüm süre boyunca yapmaya gayret edeceğiz diyen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Her yıl olduğu gibi bu yıl da geçmişinden beslenen, Atatürk ilke ve inkılâpları ile geleceğe umutla bakan  nesillerin yetiştiği, kadınların can güvenliğinden endişe etmeden sosyal yaşamın içinde yer aldığı, bilimle, sanatla,sporla  haşır neşir olan  aydın insanların sayısının arttığı ve bizi geleceğe taşıyacak politikaların üretildiği bir ülke hayal ediyorum” ifadelerini kullandı.

2020 Ceyhan’ın Altın Yılı Olacak

2020 yılında Ceyhan’da değişimin devam edeceğini belirten Başkan Aydar; “ 2020 Ceyhan’ın altın yılı olacak.  Tembelliğin yerini çalışmaya, hayal kırıklığının yerini başarıya, ayrımcılığın yerini birlik beraberliğe, nefretin yerini sevgiye bırakacağı 2020’da ilçemizin de var olan bütün olumsuzlukların yerini tüm bu güzel değerlerin alması için canla başla çalışacağız.”

“Yeni yılın getirdiği değişimin tüm dünyaya, ülkemize ve özellikle de Ceyhan’ımıza bolluk, bereket ve huzur getirmesini umut ediyor, 2020 yılında tüm hemşehrilerime 2020 kere sevgi, 2020 kere aşk, 2020 kere başarı, 2020 kere sağlık, 2020 kere heyecan,  2020 kere umut ve 2020 kere huzur diliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor