BAŞKAN ERDEM “GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ TOPLUM DEMEKTİR”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP Kadın Kolları 14. Olağan Kurultayına katıldı.

Kadın Kolları Genel Başkanlığı için mevcut başkan Fatma Köse ve Parti Meclisi (PM) üyesi Aylin Nazlıaka aday oldu. Yapılan kurultay sonucunda CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçilen Aylin Nazlıaka bayrağı Fatma Köse’den devraldı.

CHP Kadın Kolları 14. Olağan Kurultayı’na katılan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem öncelikle ”Kotalar bize dar rotamız İktidar” diyerek yola çıkan Aylin Nazlıaka’yı ve İlimizden MYK üyeliğine seçilen Yasemin Yılmaz Sarıeroğulları’nı tebrik etti. Ardından bütün kadınlara bir mesaj yayınladı.

Erdem mesajında ”Kadınlar toplumumuzun mimarlarıdır. Bir toplumun gelişmesi, değişmesi ve aile yapısı tamamen kadınlara bağlıdır. Güçlü kadın güçlü topum demektir, güçlü toplum ise aydınlık bir gelecek demektir. Kadın her yerdedir evinde, ateşi olan yavrusunun başında, direksiyon başında, üretimde, askeriyede silah başında, pilot koltuğunda vb. Biz kadınlar her yerdeyiz, bu sebeple milletini, bayrağını bilen güçlü nesillere ışıklı yollar açmak biz kadınlara düşmektedir. Buna bağlı olarak bütün kadınların adına tekrardan Aylin Nazlıaka’yı tebrik ediyorum ”dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor