Başkan futbolcuları elleriyle besledi

Türkiye Bölgesel Amatör Bal Ligi 5. grupta şampiyonluk yolunda istikrarlı mücadelesini sürdüren Ceyhanspor’a destek çığ gibi büyüyor.

Bu hafta kendi sahasında karşılaştığı 3. sıradaki 5 Temmuz İskenderunspor’u, Ceyhan Şehir Stadyumu’nda 5-0 mağlup eden Yeşil-Beyazlı ekibe, Ceyhan’da hizmet veren Gaziantep Mozaik Künefe moral tatlısı ikram etti. İşletme sahibi; Ceyhanspor Başkanı ve Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Erdem, Başkan Yardımcısı İlker Önük, kulüp yöneticilerine ve tüm futbolculara kendi elleriyle künefe ikramında bulundu.

İşletme sahibi Müslüm Bozteke ve Mehmet Aslan, “Eski günlerdeki mutluluğu bizlere yaşatan, 3. Lige çıkmak için büyük mücadele veren futbolcularımızı ağırlamaktan onur duyuyoruz. Başkanımız, başkan yardımcılarımız, kulüp yöneticilerimize bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde yapacağı karşılaşmalarda takımımıza başarılar diliyoruz. Ceyhanspor bizim gururumuzdur, bu yıl şampiyonluğu bize yaşatacaklarına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın destekleri ile hayat bulan Ceyhan’ın gururu Ceyhanspor ve Bayan Basketbol Takımlarının başarısı Ceyhanlıları gururlandırdı. Ligin 10. Haftasında Ceyhanspor, son 5 haftada rakiplerine 22 gol atarak büyük takdir topladı. Birinci sıraya doğru hızla yükselen ve lider rakiplerini büyük bir farkla geride bırakan Ceyhanspor’a 7’den 70’e genç-yaşlı, kadın-erkek, herkesin ilgisi çığ gibi büyürken, karşılaşmalara gösterilen ilgi Ceyhan’ın şampiyonluk yaşadığı eski günleri anımsattı. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor