BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN KURBAN BAYRAM MESAJI

(HABER MERKEZİ)-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kocaispir yayınladığı mesajda  tüm İslam alemine sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerken vatandaşların yollarda dikkatli araç kullanmasını ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini tavsiye ederek ” Kurban Bayramı ile birlikte ocaklarınızda sevgi, huzur,mutluluk, birlik ve  beraberliğiniz  daim olsun.” dedi.

Bu bayramda tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi dolayısıyla vatandaşların dikkatli olmasını isteyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ”Mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla tebrik ediyor; bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir.

Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir. Evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı sosyal mesafe kurallarına özenle dikkat ederek hatırlamalı; kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalmalı, yüzlerinin gülmesine ve ümitlerinin yeşermesine vesile olmalıyız. Yüreklerimizin huzur ve mutluluğa erdiği, kapıların çalındığı ve paylaşmanın mutluluğa erişildiği mübarek Kurban Bayramı tüm İslam alemi için hayırlara  vesile olsun. Hemşerilerime huzurlu ve mutlu ve mutlu bir bayram diliyorum..” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor