BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN YENİ YIL MESAJI

ADANA (BÖLGE)-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Kocaispir mesajında “2019’u bitirip 2020 senesine girerken, yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Yeni yılın ülkemiz, milletimiz, şehrimiz, ilçemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

Yeni yılda hayata geçirecekleri birçok projenin heyecanını şimdiden yaşadıklarını kaydeden Başkan Kocaispir, “2019 yılı Mart ayında yapılan mahalli idareler seçimlerinde halkımız teveccühleri ile bizi bu kutlu göreve layık gördü. Göreve geldiğimiz günden itibaren her fırsatta vatandaşlarımızla kucaklaşmanın, hasbihal etmenin, hasret gidermenin gayreti içinde olduk, olamaya devam ediyoruz.

Her yeni yıl, iyimserliğin ve umudun yeniden canlandığı, daha iyi bir yaşam yolundaki beklentilerin arttığı ve gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de beraberinde getirir. Bizler de hep beraber yeni yılda yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz. 2020 yılında birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Yüreğir’imiz için güzel gelişmelerin, yeni projelerin hayata geçeceği 2020 yılının ilçemize, şehrimize ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor