Başkan Mehmet Ay’dan ilçe ziyareti

(HABER MERKEZİ)-AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, beraberindeki Milletvekili Tamer Dağlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçelere ziyarette bulundu.
FEKE
Güne Kozan ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek başlayan Başkan Mehmet Ay ile Milletvekili Dağlı, daha sonra Feke ilçesine geçti.
Başkan Ay, Milletvekili Dağlı ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önce AK Parti Feke İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe teşkilatıyla bir süre görüşen Başkan Ay ve Milletvekili Dağlı, ardından Feke Kaymakamı Vahit Yılmaz ile Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel’e ziyarette bulundu. Heyet daha sonra da ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti.
Başkan Ay ve Milletvekili Dağlı, ardından Feke Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Başkan Ay ve Milletvekili Dağlı, özellikle pandemi sürecinde yoğun ve özverili şekilde çalışan hastane personellerine tek tek teşekkür ederek çiçek verdi.
SAİMBEYLİ
Başkan Ay, Milletvekili Dağlı ile beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri buradan Saimbeyli ilçesine geçti. AK Parti Saimbeyli İlçe teşkilatını ve teşkilatın yeni hizmet binasını ziyaret eden heyet, Saimbeyli Kaymakamı Fırat Kadiroğlu ile Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe’ye ziyarette bulundu.
Saimbeyli esnafını da ziyaret eden Başkan Ay ile Milletvekili Dağlı, ardından Saimbeyli Devlet Hastanesi’ne geçti. Başkan Ay ile Milletvekili Dağlı, hastane çalışanlarına yaşanan süreçte gösterdikleri emek ve gayretlerden dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.
TUFANBEYLİ
Kar ve kış şartlarına rağmen ilçe programlarına devam eden Başkan Ay ile Milletvekili Dağlı, Saimbeyli’den sonra Tufanbeyli ilçesine geçti. Bir güne 4 ilçe ziyareti sığdıran Başkan Ay ile Milletvekili Dağlı, burada da programlarına önce AK Parti Tufanbeyli ilçe teşkilatını ziyaretle başladı. Parti teşkilatıyla bir süre görüşen Başkan Ay ile Milletvekili Dağlı Tufanbeyli Kaymakamı Ömer Sevgili ile Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü’yü ziyaret etti.
Tufanbeyli esnafını da ziyaret eden Başkan Ay ile Milletvekili Dağlı, ardından Tufanbeyli Devlet Hastanesi’ne geçti. Hastane çalışanlarını tek tek ziyaret ederek çiçek takdim edip, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor